kláca Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 a teda seženeš?? nebo kde sehnat?? jo a potahy zahoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 a teda seženeš?? nebo kde sehnat??jo a potahy zahoď Už se na tom zahození pracuje, kdyby někteří lidé drželi své sliby, už mohly sedačky dávno vypadat jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 tak ale co stim držákem??, seženeš a za kolko?? budeš dávat eresácký sedačky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) tak ale co stim držákem??, seženeš a za kolko??budeš dávat eresácký sedačky?? Klaca: Ja to nechapu, vtipkujes? Jinak takhle tam vozim flasku od 1. tydne, co jezdim fabii, jinam ani snad nejde Pokud je to uzka PET (1,5L), drzi vyborne, jen nesmi byt plna v kombinaci s ostrou jizdou, to se pak obcas vyvali do boku Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: NoiseR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 ty jo to je daleko lepší než objevení ameriky................akorát tenhle vynález není až tak novým vynálezem, že nevíš kde vozim už delší dobu petlahev??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Pro mě to novinka je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Pro mě je to stejně dobré téma na letošní Vánoce jako falešní sobi...nebo mátě někdo lepší?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 taky jsem na to přišel hned první týden používání auta, odkládacích ploch a držáků není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 tak ale co stim držákem??, seženeš a za kolko??budeš dávat eresácký sedačky?? Klaca: Ja to nechapu, vtipkujes? Jinak takhle tam vozim flasku od 1. tydne, co jezdim fabii, jinam ani snad nejde Pokud je to uzka PET (1,5L), drzi vyborne, jen nesmi byt plna v kombinaci s ostrou jizdou, to se pak obcas vyvali do boku já předtim nekoukal pořádně na tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 kláco kláco, já už vážně myslel, že si děláš tak vytrvale prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 kláco kláco, já už vážně myslel, že si děláš tak vytrvale prdel ne to sem tak blbej a já se tak těšil, na novej držáček na chlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 kláco kláco, já už vážně myslel, že si děláš tak vytrvale prdel ne to sem tak blbej a já se tak těšil, na novej držáček na chlast Ti něco poradím, včera mě to napadlo když jsem jel těch milión kilometrů ze severu domů-znáš camelbak? V Káčku ho piloti mívali v mixéru zezadu pověšenej na sedačce a pak už jen stačí hadička k puse a můžeš nasávat celý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Kluci, to nic nestoji, mate to tam v aute porad.... taky uz to tam vozim tak rok... jen to hodis u verze, kde je posunovani sedadla tim okem, tak to hodis mezi oko a stredni tunel, ono se to tam samo sprajcne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 sakris, uz jsem prehlidnul ze to ma i druhou stranku.. takze to uz tady nekdo psal...pardooonek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) taky jsem na to prisel hned od zacatku a mam dalsi poznatek lepsi pouzivat 0,5 L PET lahev ta tam drzi vyborne a dalsi petky si chladim v prihradce od klimosky u spolujezdce a jenom vymenuju Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 (editace) tak se kluci omlouvám a dávám sem fota hnedka ted... doufám. omloouvám se za tu prodlevu... vlastně jsem toto téma založil abych ukázal jak je moje přítelkyně chytrá)))) ale taky hlavně že je to něco co je "zadara")) snad se to bude někomu hodit Editováno: 30. Prosinec 2006, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Tak proč je sem rovnou nedáš? tak jsem je sem konečně dal)) hledej na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 fotka dobra, ale co ta řadička??? nechtělo by to nějakou hezčí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 tak se kluci omlouvám a dávám sem fota hnedka ted... doufám.omloouvám se za tu prodlevu... vlastně jsem toto téma založil abych ukázal jak je moje přítelkyně chytrá)))) ale taky hlavně že je to něco co je "zadara")) snad se to bude někomu hodit A ta noha je teda té Tvé chytré přítulky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 taky jsem na to prisel hned od zacatku a mam dalsi poznatek lepsi pouzivat 0,5 L PET lahev ta tam drzi vyborne a dalsi petky si chladim v prihradce od klimosky u spolujezdce a jenom vymenuju máš pravdu, ale pro 2 se hodí spíše 1,5l petka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 fotka dobra, ale co ta řadička??? nechtělo by to nějakou hezčí??? nu to jsem zatím neřešil, a je někde výběr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak se kluci omlouvám a dávám sem fota hnedka ted... doufám.omloouvám se za tu prodlevu... vlastně jsem toto téma založil abych ukázal jak je moje přítelkyně chytrá)))) ale taky hlavně že je to něco co je "zadara")) snad se to bude někomu hodit A ta noha je teda té Tvé chytré přítulky ? ju, to je noha mé chytré přítelkyně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 A nemas to tam nejak moc na "lezaka" me to FLASKA vic stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 A nemas to tam nejak moc na "lezaka" me to FLASKA vic stoji ju je spíše více na ležáka než stojáka, nevypadá vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Nejlepší místo na chlazení větších flašek 1,5 litru a 2 litry, je pod sedadlem spolujezdce a pustit klimošku na nohy výdech vzadu klimošky je hned pod sedadlem ze středového panelu v létě výborná věc, navíc je tam stín, takže se to ani extra neohřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.