Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

mam cerstveho Karoqa 1.5 TSI DSG Style, vyroba cca 2/2023, zatial spokojnost, ale velmi ma prekvapilo, ze nema ziadny kryt motora :)

Predajca povedal, ze je to ok a teraz to uz maju tak vsetky modely...

Ale co som pozeral nejake videa, vacsina z roku 2022/testovacky, rozne verzie - tak vsetky mali normalne kryt motora.

Byvam v lokalite pri lese, kde som si v 2kovej Oktavke uz nasiel v motore kusky chleba/slaninu/semienka ... :D  a to v Oktavke mam normalne kryt motora, baterky a tiez aj spodny kryt motora.

Takze sa teraz bojim, aby nejake kuny/lasice nemali zjednoduseny pristup ku kablom, vid obr.

Takze pani, otazka na Vas - mate Karoq 1.5 TSI s krytom ? (ak ano aky rocnik)

Prip. da sa to vobec dokupit na dany motor na obr. ?

PS:  Spodny kryt motora je mozne dokupit ako prislusentvo (obr), mozno by pomohlo ciastocne aj to ...

Diky za info.

motor.jpg

motor - spodny kryt.PNG

Upraveno od laky18

Ziadny spodny,bocny,vrchny kryt motora pred kunou/lasicou nechrani,ale vdaka spodnemu krytu bude motor zospodu cistejsi a chraneny pred priamo striekajucim bordelom z cesty a aj trochu zvukovo viac utlmeny,s tym osobnu skusenost mam.

1.5 TSI výroba 1/2023 - samozřejmě bez krytu motoru. Jinak kuna mi tam leze jak do obýváku, veškeré postřiky a voňavky nefungují. Mám objednaný el. plašič, tak uvidíme. Jinak ten kryt u víčka oleje (měkčená guma), mám okousaný jak tatranku.

Ahoj, myslím že od verze motoru EVO2 už motor vrchní kryt nemá. Já mám verzi z 11/2022 a kryt tam také není. Nicméně spodní kryt motoru v podvozku mám už z výroby. Ale také si myslím, že kryt motoru neochrání před poškozením kabeláže, ta je stejně vedená mimo tento kryt........

Upraveno od Guppy

Mám r.v. 2019 a mám kryt motoru i kryt ze spodu + jsem si oplácel paket špaté cesty.

Jak zapudit kuny a jiné vetřelce:

Tady to nadále budeme likvidovat,

Pasuje i z Kamiq/Scala 5E0103925R do třech kulových čepů na sání, na krytu rozvodů je do původního otvoru přichycen kabel. svazek a čep tam tudíž nemůže už být. Origo kryt za 2200 a asi 300 za gumová lůžka pro čepy a čep do krytu sání za 100 viz foto1445094447_UDLK06K103733E.thumb.jpg.4fd46a395dc9092e40a9190f5bb16be5.jpg? Ale už bez nápisu TSI a znaku Indiána.

Upraveno od ogrudo

sportline, 7/2022 aj s krytom motora

20220910_162949.jpg

• 1 rok později...

c1694d64-5600-47b2-84e6-a1336cc030aa.thumb.jpeg.b7095a8515cd4c0c9566fbaae2876217.jpeg Nevíte prosím někdo jak se nazývá tento díl, je to nějaký pěnový kryt, nemůžu to nikde najít a kde to objednat, ožrala to kuna. 

Díky, objednáno, když ožere koupím kočku a plast jak píšeš 👍

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.