laky18 Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 (editace) Ahojte, mam cerstveho Karoqa 1.5 TSI DSG Style, vyroba cca 2/2023, zatial spokojnost, ale velmi ma prekvapilo, ze nema ziadny kryt motora :) Predajca povedal, ze je to ok a teraz to uz maju tak vsetky modely... Ale co som pozeral nejake videa, vacsina z roku 2022/testovacky, rozne verzie - tak vsetky mali normalne kryt motora. Byvam v lokalite pri lese, kde som si v 2kovej Oktavke uz nasiel v motore kusky chleba/slaninu/semienka ... :D a to v Oktavke mam normalne kryt motora, baterky a tiez aj spodny kryt motora. Takze sa teraz bojim, aby nejake kuny/lasice nemali zjednoduseny pristup ku kablom, vid obr. Takze pani, otazka na Vas - mate Karoq 1.5 TSI s krytom ? (ak ano aky rocnik) Prip. da sa to vobec dokupit na dany motor na obr. ? PS: Spodny kryt motora je mozne dokupit ako prislusentvo (obr), mozno by pomohlo ciastocne aj to ... Diky za info. Editováno: 27. Březen 2023, autor: laky18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Ziadny spodny,bocny,vrchny kryt motora pred kunou/lasicou nechrani,ale vdaka spodnemu krytu bude motor zospodu cistejsi a chraneny pred priamo striekajucim bordelom z cesty a aj trochu zvukovo viac utlmeny,s tym osobnu skusenost mam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazavka Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 1.5 TSI výroba 1/2023 - samozřejmě bez krytu motoru. Jinak kuna mi tam leze jak do obýváku, veškeré postřiky a voňavky nefungují. Mám objednaný el. plašič, tak uvidíme. Jinak ten kryt u víčka oleje (měkčená guma), mám okousaný jak tatranku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Ahoj, myslím že od verze motoru EVO2 už motor vrchní kryt nemá. Já mám verzi z 11/2022 a kryt tam také není. Nicméně spodní kryt motoru v podvozku mám už z výroby. Ale také si myslím, že kryt motoru neochrání před poškozením kabeláže, ta je stejně vedená mimo tento kryt........ Editováno: 28. Březen 2023, autor: Guppy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Mám r.v. 2019 a mám kryt motoru i kryt ze spodu + jsem si oplácel paket špaté cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Jak zapudit kuny a jiné vetřelce: Tady to nadále budeme likvidovat, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogrudo Vloženo 31. Březen 2023 Sdílet Vloženo 31. Březen 2023 (editace) Pasuje i z Kamiq/Scala 5E0103925R do třech kulových čepů na sání, na krytu rozvodů je do původního otvoru přichycen kabel. svazek a čep tam tudíž nemůže už být. Origo kryt za 2200 a asi 300 za gumová lůžka pro čepy a čep do krytu sání za 100 viz foto? Ale už bez nápisu TSI a znaku Indiána. Editováno: 31. Březen 2023, autor: ogrudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snekyno Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 sportline, 7/2022 aj s krytom motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Je to jednoduché a i to zde již padlo... 1.5 TSI EVO má celoplošný kryt z výroby, 1.5 TSI EVO2 kryt nemá. EVO(1): https://forum.skodahome.cz/topic/169687-evo-1/#comment-2621423 EVO2: https://forum.skodahome.cz/topic/169688-motor-15-tsi-evo-2/#comment-2621424 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekLE Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Nevíte prosím někdo jak se nazývá tento díl, je to nějaký pěnový kryt, nemůžu to nikde najít a kde to objednat, ožrala to kuna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 05E103729B https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/05e103729b-kryt-odlucovace-oleje-skoda-50875.html Dej tam plastový , ten nový ti stejně znovu ožere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekLE Vloženo 2. Ledna Sdílet Vloženo 2. Ledna Díky, objednáno, když ožere koupím kočku a plast jak píšeš 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.