prisa Vloženo 28. Březen 2023 Vloženo 28. Březen 2023 Ahoj všem, Koupil jsem si Fabii IV 1.5. DSG, výbava style, rádio bolero, ve výbavě smartlink je, přes Bluetooth se s mobilem normálně připojím a vše funguje normálně. Pokud se chci připojit přes kabel, kvůli navigaci přes smartlink, tak mi auto vyhodí hlášku spojení selhalo. Mobil ovšem hlásí že je android auto k autu připojeno. Kabel používám originál samsung. Zkoušel jsem restartovat infotainment, Mobil, odinstalovat android auto a nainstalovat zpět, ale bez výsledku. Nemá s tím někdo zkušenost, jak problém vyřešit? Děkuji za rady. Citovat
BRNTH Vloženo 29. Březen 2023 Vloženo 29. Březen 2023 Zdravim, hladal som tuto chybu lebo to robi na mojej Style s Bolerom tiez. Proste funguje urcitu dobu a sem tam sa odpoji a napise ze sa spojenie prerusilo a nepodarilo sa pripojit spat. Kabel mam dobry skusal som aj iny telefon. Zo servisu mi povedali ze to je aplikacou v telefone ze to moze byt aj inou aplikaciou v telefone ako tou co pouzivam. Tak neviem. Skusil som aj iny telefon plus sa to deje aj na priatelke telefone ... a ta ma napriklad nainstalovane uplne ine aplikacie ako ja. Ja mam iba tie zakladne . Takze mi prakticky povedali ze je chyba v mojom ( mojich) telefonoch ... Tak som este pisal do ineho servisu tam mi povedali ze mam poslat fotku a ze to daju na diagnostiku ale preco to vypadava som sa nedozvedel. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.