Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj nesetkali jste se někdo s těmito chybami?

Dnes jsem se byl podívat na koupi Superba 2,0tdi 110 kw manuál 2018. Najeto 127tis.km  na radiu se ukázal Front assist nedostupný tak jsem to napojil na diagnostiku a ukázala tyto chyby. Jedná se o superb 2,0tdi manuál 110kw 2018 najeto 127tis km.

Prodávající tvrdí že to může způsobit slabé napětí baterie, která je původní. Auto jelo v pořádku i po mechanické stránce bylo vše ok, jen nějak nikde nemužu najít tyto chyby a nerad bych zjistil po koupi že mě čekají další nákladné investice. Tak pokud by se už někdo setkal s nefunkčním Front za každou radu budu rád.  

3.jpg

2.jpg

4.jpg

Vloženo (editace)

Mne tiež vypína FRONT ASSIST, keď má baterka slabú kapacitu. Vypíše mi, že FA nie je aktívny a po krátkej jazde, kedy sa baterka dobije cez alternátor, vypnutí a zapnutí zapaľovania opäť nabehne. 

Takže môže to mať súvis s vybitou baterkou. 

Editováno: , autor: r_e_n_e
Vloženo

https://www.vw-club.cz/passat-b8-motory-diesel/nefunkcni-acc-front-assist-dcc-passat-b8-t354898.html

Našel jsem tohle asi to bude chybou té jednotky budíků a proto chyba Front assist a zároveň teda i ACC.

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...