kadlec Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 čím je danej jazyk navigaci, je to cédem s mapou nebo typem navi, mám tu barevnou v jiném tématu označenou jako DX ale je v anglině ne že by to katastrofální ale čeština by byla lepšejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 je to dané softem navi i CDčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 jj.Hlas udělám na počkání,menu taky,ale né na počkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 no jo když ostrava je od pic strašně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Bohužel ne každá lze předělat, pokud ale je to ta, co přehrát lze, umím také a v MB ;-) Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: String1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 podle čeho se pozná, že jde přehrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Jsem ze Šramberka a mluvení ti předělám na počkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Jsem ze Šramberka a mluvení ti předělám na počkání je mozne dostat CESTINU (menu * firmware) do navi-A bez nutnosti demontaze? Mam ji v aute pevne pridelanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Jsem ze Šramberka a mluvení ti předělám na počkání je mozne dostat CESTINU (menu * firmware) do navi-A bez nutnosti demontaze? Mam ji v aute pevne pridelanou lze, dělá se to přes CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 do A navi mluva i psaní přes CD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 a jak poznám zda to je A, B nebo C? pro mě je prostě černá s barev displejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 z boku je štítek s číslem a končí písmenem (třeba A) a nebo načíst VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 takže ji musím vycuknout a no je potřeba nějakej vytahovák že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.