zdenek406 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Mám za sebou první servis a bylo mi řečeno, že technik při výměně kabinového filtru objevil utržený drát na spínači osvětlení přihrádky spolujezdce - a prý už to bylo (auto mám ze Škoda plus a kupoval jsem jej jako roční). Dohodli jsme se že spínač objednají, ale téměř po měsíci se stále neozývají. Napadlo mě že ten utržený drát zkusím opravit, ale když vyklopím přihrádku spolujezdce (výměnu kab.filtru jsem si našel na youtube), tak vidím kde se dává filtr, ale žádný spínač pro přihrádku nevidím. Nemá někdo prosím fotku, kde ten spínač je a popř. i objednávací číslo? Jedná se o Octavii 4 Ambition plus 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Spínač dávají na tu tyčku, která se vycvakává. Po pravé straně. Vedou k ní dráty. Teď při otevřené schránce svítí uvnitř světlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek406 Vloženo 27. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Světlo nesvítí. Nevybavuju si ani žádnou tyčku, že bych vycvakával. Jak bude možnost, tak zkusím vyfotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Mohu poslat z dílenské příručky, jak vyndat celý kastlík, za ní bude celý kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.