Rocky Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A co říkáte na tohle? Mě se líbí ta mřížka v nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 diky vsem za nazory, etc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A co říkáte na tohle? Mě se líbí ta mřížka v nárazníku. no to se mi moc nelibi, origo RS je podle mne hezci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A co říkáte na tohle? Mě se líbí ta mřížka v nárazníku. no to se mi moc nelibi, origo RS je podle mne hezci.... Stejny nazor mam i ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A co říkáte na tohle? Mě se líbí ta mřížka v nárazníku. k cerveny se stribrna nehodi, takze budto cerny komaxit nebo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) A co říkáte na tohle? Mě se líbí ta mřížka v nárazníku. takovej vejkej "cedník" kámoš to má podobně Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 A co říkáte na tohle? Mě se líbí ta mřížka v nárazníku. kdyz by to byl cernej komaxit tak je to moc pekny...teda aspon pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Myslíte že se to hodí více k červené Octavce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Myslíte že se to hodí více k červené Octavce??? rozhodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Myslíte že se to hodí více k červené Octavce??? rozhodne jj to je o 10000% lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Myslíte že se to hodí více k červené Octavce??? Pokud uz uvazujes o tomto, nyni kdyz to vidim vedle sebe na obrazku, je to jak z pouti a pest na oko ( to stribrne ). Cerne good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Nechal bych to bo to tam mám taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ne ze by to byla hruza,ale ja jsem spis pro takovy ten "prazdnejsi" styl... Jako ze spis jen cernou mrizku,at "diry vypadaj jako diry".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Já se ti vtírnu do tématu. Myslíte, že by byl ten tahokov lepší stříklej na černo? Nějak mi to k tomu stříbrnýmu autu nesedí ta stříbrná. A taky se to hned zašpiní a vypadá to divně, když je to špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Já se ti vtírnu do tématu. Myslíte, že by byl ten tahokov lepší stříklej na černo? Nějak mi to k tomu stříbrnýmu autu nesedí ta stříbrná. A taky se to hned zašpiní a vypadá to divně, když je to špinavý mě to aj pasuje,,na starou tvář, černý by se tomuhle asi nehodilo si myslím Myslíte že se to hodí více k červené Octavce??? nice nice nice Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Myslíte že se to hodí více k červené Octavce??? K cervene urcitre cerna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No teď už červenou nemám. Mám tmavěmodrou tak se tam ta stříbrná hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Taky se přidám. Je to na každém když se mu to líbí tak se mu to líbí a je to Akorát někdo to chce slyšet i od ostatních. Jelikož jsme různí tak i náš vkus je u každého jiný. Ja jsem pro, k některé barvě se to hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já se ti vtírnu do tématu. Myslíte, že by byl ten tahokov lepší stříklej na černo? Nějak mi to k tomu stříbrnýmu autu nesedí ta stříbrná. A taky se to hned zašpiní a vypadá to divně, když je to špinavý Já osobně si myslím, že by byla lepší černá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mě se ty chromový žebra líběj na tmavých barvách. Mám hlubinnou modrou a taky je tam plánuju. Škoda, že je dělá jen Milotec a od nich je to docela palba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Hlasoval jsem sudat, přestože se mi to líbí. Až ji sundáš, tak písni SZ za 800 ji vezmu Ne teď už vážně, hlasoval jsem nechat, protože se mi to líbí a taky ji plánuji. Jen nevim kdy na ní dojde... Jinak je fatk, že na stříbrné to opravdu moc nevynikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Neco mi hlavne rika, ze Novi uz tohle auto davno nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Neco mi hlavne rika, ze Novi uz tohle auto davno nema co ti to prosim te rika??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Já to tam mám a taky se za to nestydím.Mě se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 (editace) Taky jsem to měl a po půl roce jsem to sundal a hodil do koše, škoda mých peněz, sakra... Editováno: 16. Březen 2007, autor: ///M5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.