puky1985 Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 Čaute mám problém dal som u známeho robiť automatickú prevodovku automu neho stojí od 2.1 v unoru /február mi napísala že auto bude hotové že mám mu poslať 7000kc jasné poslal som lebo nikdy som s ním nemal problém ale je už 5 mesiac a nič nemá urobené ako mám postupovať zavolať políciu podať oznámenie? Kúpil som aj automatickú prevodovku lebo tamta odišli čo mi napísal až 8.4 doniesol som mu a povedal do 2 týždňoch hotové dnes som bol pozrieť a mal starý von a novú tak na 3/4 vo.vnutri dnes som mu povedal že auto súrne už potrebujem do zajtra večera keďže musím súrne odcestovať v nedeľu do zahraničia odpoveď bola áno bude (to počúvam každý týždeň už) ako.ma na neho zatlačiť aby to urobil? Dik za každú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 No, a myslíš, že toto je technický problém s motorem, když to píšeš do motorové sekce? Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 (editace) Tak natrafil sa na zlý servis. Otázka je, či pri ústnej dohode bol niekto iný, lebo na súde s dohodou medzi štyrmi očami nepochodíš. Email/sms musí byť viazaný na konkrétnu osobu zmluvného vzťahu. Asi by som si na budúce stretnutie so servisom doniesol nestrannú osobu, ktorá by ti bola ochotná dosvedčiť tvrdenie servisáka. Teda, ak by znova nedodržal termín. Môžeš si to aj natočiť, ale dotyčná osoba musí s tým súhlasiť. Môžeš sa ho na to na začiatku natáčania opýtať. Prípadne spíšete zákazkový list, čo je v normálnom servise bežná záležitosť. Jednoducho ťaháš v tomto prípade za kratší koniec. Buď to tvoje auto tam bude na neurčito, ak nemáš žiaden papier, alebo si ho zoberieš v rozobratom stave a vyrovnáte sa za aktuálne opravy/diagnostiky závad. Každopádne pýtaj papier čo bolo urobené, lebo na každý servisný úkon ti platí záruka! Máš aspoň sms/email komunikáciu so servisom, tak by to MOHLO na súde obstáť. No ako čítam tvoj príspevok, tak ty si dal auto do servisu 2.1. a 8.4. si im doniesol prevodovku. Máš z tej prevodovky doklad o kúpe? Môže totiž nastať, že sa ti servis začne vyhovárať, že tvoja prevodovka je nesprávna, alebo nebola v poriadku. Ak máš iný servis, tak ber odtamdiaľ auto na plošinu a pošli ich kade ľahšie! Alebo za oneskorený sľúbený termín im zaplať adekvátnu sumu. Teda ak vieš aká je ich taxa/normohodina za daný servisný úkon mínus dni z omeškania termínu. Editováno: 7. Květen 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puky1985 Vloženo 15. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Zdravím takže vymenil mi prevodovku aj tu mi znehodnotil auto som pr viezol do iného kde mi bolo povedané že malé im tam nejaký olej cca 1,5-2litre nejaký nahnedli mal by bit do červená nezaplatil som.mu už nič ale otázka stále znie ako mám postupovať mám výpis z účtu kde odchádzali peniaze mám od odtahovky kedy bolo auto k nemu priv žene a kedy odišlo s ďalším otahom takto to robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.