radekfuksa1 Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Ahoj předělával jsem z manuální klimy na climatronic a mám problém s venkovním čidlem. Climatronic zobrazuje venkovní teplotu ale už ji nepředá budíkům. Mám sice budíky ze Superba 1 ale zkoušel jsem i budíky z Octavie a i druhý panel climatroniku ale žádná změna. Kontroloval jsem i znova zapojení a to je v pořádku. Vypíchl jsem původní kabel ze zelenýho konektoru budíků a připojil na konektor topení a kabel co má jít od climatroniku do budíků připojil do budíků místo toho původního. kabel jsem zkoušel propípnout a je v pořádku. Nesetkal se s tím někdo? Diag píše: Adresa 17 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 3U0 920 841 A Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V03 Kódování: 23122 Opravna #: WSC 00000 2 Nalezeny chyby: 00779 - Teplotni cidlo vnejsi teploty (G17) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky 00779 - Teplotni cidlo vnejsi teploty (G17) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekfuksa1 Vloženo 23. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2023 Povedlo se mi vyřešit venkovní teplotu na budíkách. Ještě jsem zkusil připojit budíky co se mi doma válely z Octy co měla Climatronic z výroby, po zapojení ukazovaly teplotu. Tak jsem vytáhl data z EEPROM a porovnal s mými budíky a je potřeba přepnout komunikaci venkovního čidla a budíků. Upravil jsem EEPROM mých budíků nahrál zpátky a začala fungovat i na mých budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.