MarekNosek Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Prosím máte někdo zkušenost s výměnou halogenových žárovek za LEDky? Já jsem si koupil od jednoho borce LED žárovky, které jsou na patici H7. lze je zapojit bez adaptérů a dalších nesmyslů, svítí, fungují a nehlásí chybu ALE! Když pustím plynový pedál, žárovky zeslábnou natolik že skoro nejde vidět, dokud držím auto pod plynem, tak svítí normálně. Údajně je to rekuperací a nestálým proudem který jde do žárovek, lze to nějak jednoduše vyřešit, nebo mám na ty ledky zapomenout? Mám možnost zapůjčit si VAG kabel s PC a softem kde si můžu kdyžtak cokoliv nakódovat, ale na to bych potřeboval návod, který jsem konkrétně na tuto problematiku nikde nenašel. Poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 V tomto případě bych je tam určitě nedával a prodávajícímu je vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Já mám bohužel zkušenost pouze "z té opačné strany" - podobných kutilů s dobasltenými LED/HID světly se poslední dobou vyskytuje čím dál tím více. Dejte tam laskavě zpět ty halogeny a vykašlete se na to, protijedoucí řidiči Vám už teď předem děkují. Anebo si kupte auto, co má LED světla už z výroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekNosek Vloženo 19. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 před 26 minutami, S.Lopik napsal: Já mám bohužel zkušenost pouze "z té opačné strany" - podobných kutilů s dobasltenými LED/HID světly se poslední dobou vyskytuje čím dál tím více. Dejte tam laskavě zpět ty halogeny a vykašlete se na to, protijedoucí řidiči Vám už teď předem děkují. Anebo si kupte auto, co má LED světla už z výroby. Mám tam zpět halogeny. Řešil jsem to jen proto, že jsem měl posledních 10 let auta jen s Bi-xenonama, nebo s full led. Tuto konfiguraci jsem dostal jako pracovní / firemní automobil, který jsem si nevybral a nemohl jsem ovlivnit výbavu. Možná je to jen o zvyku, ale já prostě špatně vidím s těma halogenama a nové světla za vlastní kde jsou origo led kupovat nebudu, firma to řešit nechce. Tak jsem se snažil hledat možnosti. Zatím jsem zkusil toto a nefungují, tak zkouším halogenové osram které mají údajně +200% svítivost (jsou to normálně homologované žárovky). Ale není to ono… 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Chápu, mám to stejně. Kdo zažil Xenony anebo LED, je těžké se vrátit zpět. Alew palec nahoru za správné rozhodnutí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Jinak certifikované LED žárovky od Osramu už existují, jen ne na Kodiaq https://www.osram.cz/am/night-breaker-led.jsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.