Vasekhl Vloženo 20. Květen 2023 Vloženo 20. Květen 2023 Ahoj prosím o radu ohledně senzoru srážky s chodcem na O3. Diagnostika mi píše chybu u senzoru na straně spolujezdce. Nevíte prosím někdo jak se k tomuto senzoru dostat? Jde to bez demontáže nárazníku ? Moc děkuji. Citovat
NJcz Vloženo 28. Říjen 2023 Vloženo 28. Říjen 2023 Ahoj, podařilo se vyřešit? V mé O3 píše chybu sensoru: Snímač nárazu pro ochranu chodců uprostřed B10E915. Sensory jsem si vyměnil podle dílenských schémat, ale chyba tam je stále a přes pokusy o vymazání, stejně vždy znovu vyskočí. Já se teda k oběma sensorům dostal i bez sundání nárazníku. Citovat
Vasekhl Vloženo 28. Říjen 2023 Autor Vloženo 28. Říjen 2023 (editace) ahoj, měl jsem uklepany kabel v nárazníku, samotný čidlo bylo v pořádku. Taky jsem ho nejdřív vyměnil ale to nepomohlo. Až autoelektrikar. Další možnost je také nakodovat přes diagnostiku ale to nebude asi úplně snadné Editováno: 29. Říjen 2023, autor: Vasekhl Citovat
Ondra16V Vloženo 29. Říjen 2023 Vloženo 29. Říjen 2023 @Vasekhl příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz. pravidla fóra. Citovat
NJcz Vloženo 29. Říjen 2023 Vloženo 29. Říjen 2023 Díky za info, myslím, že ten kabel bude stejný případ i u mě, ale nechtěl jsem to celé sundavat. Bohužel tedy není jiná možnost 😁. Tak snad na to přijdu. Citovat
NJcz Vloženo 24. Listopad 2023 Vloženo 24. Listopad 2023 Tak pro info ostatním, mám také opraveno, byl porušený kabel v předním nárazníku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.