Vasekhl Vloženo 20. Květen 2023 Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 Ahoj prosím o radu ohledně senzoru srážky s chodcem na O3. Diagnostika mi píše chybu u senzoru na straně spolujezdce. Nevíte prosím někdo jak se k tomuto senzoru dostat? Jde to bez demontáže nárazníku ? Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Ahoj, podařilo se vyřešit? V mé O3 píše chybu sensoru: Snímač nárazu pro ochranu chodců uprostřed B10E915. Sensory jsem si vyměnil podle dílenských schémat, ale chyba tam je stále a přes pokusy o vymazání, stejně vždy znovu vyskočí. Já se teda k oběma sensorům dostal i bez sundání nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekhl Vloženo 28. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 (editace) ahoj, měl jsem uklepany kabel v nárazníku, samotný čidlo bylo v pořádku. Taky jsem ho nejdřív vyměnil ale to nepomohlo. Až autoelektrikar. Další možnost je také nakodovat přes diagnostiku ale to nebude asi úplně snadné Editováno: 29. Říjen 2023, autor: Vasekhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 @Vasekhl příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz. pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Díky za info, myslím, že ten kabel bude stejný případ i u mě, ale nechtěl jsem to celé sundavat. Bohužel tedy není jiná možnost 😁. Tak snad na to přijdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Muze byt zoxidovany konektor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Tak pro info ostatním, mám také opraveno, byl porušený kabel v předním nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.