Patrik1971 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Ja som skor myslel,ci nevies nieco o nejakej oficialne SKODA/VW opravnej sade,ktora nemeni cely tento radiaci mechanizmus,ale iba ten magnet,ktory to sposobuje.Pre ludi po zaruke to bude ovela prijatelnejsia varianta. @GandiK tomu volicu sa da dostat po demontazi tej stredovej konzoly,kde sa ten volic nachadza.Na YT je o tom viac videi.Na vytiahnutie tej kocky/magnetu je treba taky speci nastroj VAG 3438 a je potrebne na osetrenie tych kontaktov specialne vodive mazivo.Ci to ale natrvalo riesi problem,netusim.Ale lepsie,ako vyhodit hned 500 eur za novy volic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února nie je nic na to , volic stoji 300e cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února a ak to bude jediny problem tychto aut tak by som to menil aj ob dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Ak ma niekto zbytocnych 300 eur matros a 200eur praca,ako za to pyta autorizak,tak preco nie😄,ale ta 500tovka sa da dnes pouzitit aj zmysluplnejsie inak...ale to uz sme mimo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.