Mirkosalv Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Zdravim, tyden dva mi blika kontrolka žhavení, vím že to jsou brzdovy světla tak sem si s tim moc nelamal hlavu protože aspoň to třetí svítilo, dneska sem se na to šel podivat, žarovky uplně vpohodě, brzdovy spinač taky, pojistky nespálený a furt mi sviti jenom to třetí, kostra a konektory vzadu jsou taky vpohodě, proč sviti jenom to prostrední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Encore1106 Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 Funguje ti 12V zásuvka u ruční brzdy? Kdysi dávno mi spadlo USBčko do zásuvky, když jsem štrachal s kabely, zajiskřilo se a přestala fungovat zásuvka a právě brzdová světla, vše ostatní ok. Přišlo mi divné, že by brzdová světla a zásuvky (mám jednu i v kufru) byly na stejné pojistce. Ale po výměně pojistky pro zásuvku už zase brzdová světla svítila, takže asi tak.. Fabia Elegance 2007. Tak na to mrkni, jestli nemáš podobnout konfiguraci pojistkové skříně. Číslo pojistky už si nepamatuju, je to tak 10 let zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.