apep Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Dobrý den,, mám škodu octavia III, kombi. Po delší jízdě se při rychlosti kolem 20-50 km/h ozývá pískání (jako špatně namazaná branka), zřejmě od kol na levé straně. Zesiluje při zatočení doleva. Začalo to po výměně destiček a kotoučů na jaře. V servise jsem to měl od té doby již několikrát, na nic nepřišli. Posledně měnili ložisko u LZ kola. Pískání na chvíli ustalo, ale nyní se po 14 dnech začalo ozývat znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Ložisko kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apep Vloženo 5. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Ložisko u levého zadního kola vyměnili s tím, že tam je vůle a je to určitě od toho. Na chvíli to přestalo, ale nyní se to ozývá znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Jestliže to hučí při točení doleva a mělo by to býti špatným ložiskem, tak bude na pravé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apep Vloženo 5. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Nejedná se o hučení, ale o pískání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Nehřeje se nějaký kolo po delší cestě? Pro začátek bych brzdy rozebral, vyčistil a namazal vodící čepy. Jestli je to od zadku poznáš když zatáhneš lehce ručku, když to bude pískat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apep Vloženo 8. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 Vydává to tento zvuk, viz nahrávka. WhatsApp Audio 2023-05-16 at 17.12.50.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaLanger Vloženo 20. Srpna Sdílet Vloženo 20. Srpna Vyřešil jste ten zvuk prosím ? Mám úplně stejný problém díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salandav Vloženo 2. Října Sdílet Vloženo 2. Října Jak jste to prosim vyresil, deje se mi to stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.