Přejít na obsah

Problém s neoriginálním DRL/blinkr LED páskem

trixer123

Doporučené příspěvky

Zdravím borci,

než se v tom začnu vic hrabat chtěl bych požádat o radu někoho kdo se v tom třeba víc vyzna.

Namontovat jsem si led pásek pod kapotu s funkcí blinkru. Pásek jako takový je paráda, krasne svítí (primarne jako DRL, ale i v noci, vypadá to pak hodne dobře), má i funkci blinkru, takze při blinkru pohasne/zhasne bílé podsvícení a nahodit dynamické oranžové na určitě straně. 

V čem je ale problém a můj dotaz... Při vypnutém motoru vše funguje jak má. Ale po nastartování funguje bez problémů jen hlavní bílé svícení, ale blink se zapíná asi podle nálady. Chvíli bliká, chvíli se tváří jako bych nemel zaply blinkr. 

Zapojeno přímo na konektor od svetel. Zaráží mě, že bez motoru vše šlape, ale sním je problém. Jen podotknu, ze altik (změna napětí za to nemůže. Protože i když zapojit signálovy kabel od blinkru napr. na baterii tak vše funguje i s motorem.

No snad jsem to nějak popsal. Kdyby měl kdokoli nějaký nápad budu rád. Díky a mnoho najetých kilometrů!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na Problém s neoriginálním DRL/blinkr LED páskem

Také mám stejný problém ale jen pravá strana. Levá funguje jak s motorem, tak bez motoru. Nevíte lidi čím by to mohlo být ? Také napojeno na konektor ale jen blinkr piny 5 a 9. Navíc ta nefunkčnost se projeví až po inicializaci světlometu (vorovné a výškové urovnání, pak 2 sekundy a konec...) vypnu motor a zase šlape jak má.

Všem moc děkuji za radu, možná je to napojením na konektor, je tam přerušovaně 12V do blinkru, nebo nějaké informace ? Nemělo by se to zapojit přímo na žárovku ?

Moc díky Martin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...