spartakcz Vloženo 10. Červen 2023 Sdílet Vloženo 10. Červen 2023 Ahoj, nedával jste si někdo na Octavii led světla ve dveřích, které promítají logo na zem? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $18.85 54%OFF | 2X Car Led Logo Door Projector Light For Skoda Kodiaq 2016-2021Octavia A7 2015 -2022 YETI 2012-2017 Karoq 2017-2022 Accessories https://a.aliexpress.com/_mKcmpCY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Červen 2023 Sdílet Vloženo 11. Červen 2023 Ahoj, já je tam mám, ale tyhle ne, mám ty, které se zapustí dole do dveří (k vidění u mě ve vlákně). Nakonec jsem je vyměnil za originál. Ten svítí víc a ostřeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 11. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2023 Hodíš mi prosím link, nemůžu to dohledat😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Červen 2023 Sdílet Vloženo 11. Červen 2023 Poslal jsem ti SZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipCZE Vloženo 23. Červen 2023 Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 Ahoj mám oct 3 fl Laurin 2017, nevíte pod dveřmi na co je díra na obrázku je to na logo? Pokud ano myslíte že je tam už vedená elektrika a jen se světlo do toho zacvakne? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 23. Červen 2023 Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 To je zajištění tapce , tak že ne žádná el. tam natažená není 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipCZE Vloženo 23. Červen 2023 Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 Jee děkuji, tak jsem se díval že jiné světlo že spoda není tak to logo tak jak je nepodporuje u mě :) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 23. Červen 2023 Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 Jedině to čínské, místo toho červeného ve dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 21. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2023 Existuje take, co neoslnuje z predu? Ak som dobre videl, tak tie jedny biele svietia rovno do oci. Ja pozeram take, ze z predu cervene a dolu na zem svietia logo. Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.