Publikováno Prosinec 15, 200618 r Toz chlapci, potreboval bych vytisknout tak 150 obalu na DVD. Nejde mi o spickovou kvalitu tisku, ale abych ty obaly mel barevne a dal se z nich cist text Umel byste nekdo levne a barevne tisknout? Nemusi byt vsech 150 obalu najednou...
Prosinec 18, 200618 r Nazdar, Posli navrh foto na: tropek@stonline.sk alebo tropek@orava.sk, uvidime co sa s tym bude dat urobit.
Prosinec 19, 200618 r Autor jogofofo: Jsou to obycejne DVD obaly k filmum Stazene treba z dvdcovers.cc
Prosinec 19, 200618 r jogofofo: Jsou to obycejne DVD obaly k filmum Stazene treba z dvdcovers.cc ma SZ
Prosinec 19, 200618 r Olo: Vim o cem mluvim, to, co rikas, neni pravda... Otec dela na kriminalce Filmy z DVD pujcovny si pro vlastni potrebu kopirovat muzes. Martínku, věř tomu, že nemůžeš. Porušuješ tím autorská práva jak divej
Prosinec 19, 200618 r Olo: Vim o cem mluvim, to, co rikas, neni pravda... Otec dela na kriminalce Filmy z DVD pujcovny si pro vlastni potrebu kopirovat muzes. Martínku, věř tomu, že nemůžeš. Porušuješ tím autorská práva jak divej pro vlastní potřebu může.
Prosinec 20, 200618 r Autor Petr: Nevim na jakem zaklade uvadis svuj argument ty, ale ja skutecne vim, ze pro vlastni potrebu si kopii DVD disku z DVD pujcovny udelat muzu Jedina podminka je, ze pri tom nesmim nijak obejit ochrany proti kopirovani....
Prosinec 20, 200618 r kur*a chlapi, víte že vyrábět bankovky podomácku se trestá? Já sem vás prokouknul! Já vím, že na tebe v práci s prémiema , ale to ještě neznamená, že si je budeš sám tisknout
Prosinec 20, 200618 r Autor Ty wogo, chtel bych byt majitelem CNB Ta si muze penize tisknout podle libosti
Prosinec 20, 200618 r Ty wogo, chtel bych byt majitelem CNB Ta si muze penize tisknout podle libosti Za to, že sem tě nepráskl, doufám, že se podělíš
Prosinec 20, 200618 r A s cim covece? Ja jsem chudej jak kostelni mys nekecej, vím, že se chystáte tisknout
Prosinec 20, 200618 r Toz chlapci, potreboval bych vytisknout tak 150 obalu na DVD. Nejde mi o spickovou kvalitu tisku, ale abych ty obaly mel barevne a dal se z nich cist text Umel byste nekdo levne a barevne tisknout? Nemusi byt vsech 150 obalu najednou... Na aký papier to chceš? Minimálne takýto fotopapier na obaly by si potreboval: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5807372 t.j. 2 Sk/list u mňa 6 Sk/plnofarebná strana (atramentová tlač) T.j. dohromady 8 Sk/1dvd obal. Škoda, že nie si od susedov, do ČR bude poštovné drahšie ako celá tlač...
Prosinec 21, 200618 r Ta se toho nechytám, bo keď tlačím atramentom na obyčajný papier, obyčajný papier bude zvlnený tým, že nabere príliš veľa atramentu. A potom to vyzerá otrasne. Nejde tu o kvalitu obrázku... ale na obyčajný papier sa proste veľké obrázky tlačiť nedajú.
Prosinec 21, 200618 r Autor Kluci, diky za pomoc! Nechame to az po vanocich jogofogovi poslu zminene obrazky po dohode mailem Jeste jednou diky chlapi!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.