Jeff Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Zajimalo by me, jestli se nejak lisi konektory prednich mlhovek po faceliftu vuci konektorum z RS. V budoucnu bych chtel predelat komplet predni facelift naraznik vcetne mlhovek na RS naraznik. Vim, ze RS mlhovky jsou jine nez facelift, ale nevim jak konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 jsou stejny , jen jeden se musi prodlouzit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Prodlouzit kabelaz? Je to tam nejak jinak vedeno, nebo proc? RS naraznik je sice trosku protahlejsi, ale ne o moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 jj je to kratky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 konektory: predfacelift = RS facelift jsou jine konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Nevíte někdo zda se dají objednat jen ty konektory a jaká mají čísla podle etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Nechci zakladat nove tema. Budu kupovat konektory k RS mlhovkam (ponevadz mam ted mlhovky facelift a tam jsou jine. Nasel jsem si (aspon myslim, ze je to ono) konektory ke predfaceliftovym hranatym mlhovkam. Myslite, ze jsou to ony a budou pasovat na RS mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak. No ja prave shanim predfacelift, ponevadz mam Fabku facelift i s mlhovkama a chci dat mlhovky RS, ktere maji predfacelift konektory. Proto jsem se ptal, jestli ty konektory na obrazku pujdou na predfacelift mlhovky/RS mlhovky. Z tve odpovedi jdem vyrozumel, ze na obrazku u cisla, ktere jsem zvyraznil jsou predfacelift konektory, ktere pasuji na RS mlhovky ok? Editováno: 17. leden 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jj předfacelift pasuje na RS konektory cislo konektoru je jak jsi si našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 konektor na predfacelift a RS mlhovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márfy Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kde sehnat konektory k mlhovkám RS,popřípadě jestli existuje redukce konektor facelift-Rs??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Nejlépe vrakoviště a uštípnout z nějaké staré kabeláže,nebo koupit tady v bazaru za 350 kabeláž a vzít je z ní.V salůnu chtěli 300 za jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 RS svorkovnice mlhovek je shodná se starým modelem, číslo svorkovnice je 1J0973722, cena 200,- za kus ve škodovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Mal som na svojej Fabii hranate hmlovky pred faceliftom, nedavno som menil predny naraznik (facelift) a chcem tam dat okruhle hmlovky. Bude to problem? Su tam rovnake konektory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Konektory na kulate mlhovky po faceliftu jsou jine. Mam je. Predelaval jsem predni naraznik z Faceliftu na RS (konektory jako predfacelift) a zbyly mne konektory na facelift mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plojhy Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 (editace) Chtěl bych se zeptat jestli je možné nainstalovat mlhovky RS do předfacelift nárazníku? Asi se tam bude muset něco upravovat, ale spíš by mne zajímalo co a jak moc je to náročné. Ty RS mlhovky se mi líbí víc, ale zase kvůli tomu nechci kupovat nový nárazník. Už teď musím nahradit mlhovky, protože už jsou hodně zašlé a cena těch kulatých je lepší a to nemluvím o tom, že jsou podle netu totožné s felicií a ty bych měl zadarmo. Editováno: 17. Září 2014, autor: Plojhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Nemate nekdo prosim odkaz na kabelovy svazek pro mlhovky na Fabku 1.4 16V 55kW? Prosim, prosim Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Na náhrad.diely je tu samostatné vlákno ETKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.