Přejít na obsah

Plojhy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

486 zobrazení profilu

Oznámení Plojhy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A je potřeba tu Vltavu vždy pustit a poslouchat? To se mi úplně nechce :-D ne že by hráli špatně to určitě ne, jen to není můj šálek kávy co chci v autě poslouchat. Já to tedy zkoušel ve Ford Focus mk3 poFL na rádiu Sync 3.
  2. Zdravím, máte někdo nějáké informace jestli je již vše v pořádku? Čím víc dotazů by na toto téma bylo tím dřív by se o to mohli zajímat. Jen já mám ve svém okolí třeba 30 lidí co by jim napsali mail. Navíc nechápu proč se o to stará nějáký VARS, který nemá ani certifikát na webu. To působí hned důvěryhodně. Chtělo by to popostrčit třeba přes politiky aby se o to začali pořádně starat aby to tu fungovalo jako v DE. Díky
  3. Chtěl bych se zeptat jestli je možné nainstalovat mlhovky RS do předfacelift nárazníku? Asi se tam bude muset něco upravovat, ale spíš by mne zajímalo co a jak moc je to náročné. Ty RS mlhovky se mi líbí víc, ale zase kvůli tomu nechci kupovat nový nárazník. Už teď musím nahradit mlhovky, protože už jsou hodně zašlé a cena těch kulatých je lepší a to nemluvím o tom, že jsou podle netu totožné s felicií a ty bych měl zadarmo.
  4. Plojhy

    Fabia classik

    Už jsi se do toho pustil? Já to plánuji tak mě zajímají postřehy někoho kdo už to dělal ať nejsem až tak překvapen a hlavně co všechno jsi tam tahal a nakoupil. Mám možnost teď koupit přední stahovačky a kompletní centrál s kabeláží za 3 000Kč :-)
  5. Já to zjišťuji přes program VAG-K_CAN_Commander. Stačí ti k tomu i obyčejný kábl. Ale jsi trochu jinde... Tohle jsi měl napsat do sekce elektrika :-) Jinak můžeš zajet do servisu škoda s TP a autem a oni ti ho za 500Kč bez DPH řeknou taky :-D
  6. Program přes který můžeš kontrolovat stav auta je např. VAG-COM na tvé auto bude stačit verze 304 :-) Jinak kabel na to musíš mít tak je např. http://www.motordiag.cz/produkt/fast-KKL-USB . pak si sežeň program VIS 4.6 a tam máš popsán postup jak nakódovat další klíčky.
×
×
  • Vytvořit nový...