Publikováno Prosinec 15, 200618 r Zajimalo by me, jestli se nejak lisi konektory prednich mlhovek po faceliftu vuci konektorum z RS. V budoucnu bych chtel predelat komplet predni facelift naraznik vcetne mlhovek na RS naraznik. Vim, ze RS mlhovky jsou jine nez facelift, ale nevim jak konektory.
Prosinec 15, 200618 r Autor Prodlouzit kabelaz? Je to tam nejak jinak vedeno, nebo proc? RS naraznik je sice trosku protahlejsi, ale ne o moc.
Prosinec 17, 200618 r Nevíte někdo zda se dají objednat jen ty konektory a jaká mají čísla podle etky.
Leden 17, 200718 r Autor Nechci zakladat nove tema. Budu kupovat konektory k RS mlhovkam (ponevadz mam ted mlhovky facelift a tam jsou jine. Nasel jsem si (aspon myslim, ze je to ono) konektory ke predfaceliftovym hranatym mlhovkam. Myslite, ze jsou to ony a budou pasovat na RS mlhovky?
Leden 17, 200718 r Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak.
Leden 17, 200718 r Autor Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak. No ja prave shanim predfacelift, ponevadz mam Fabku facelift i s mlhovkama a chci dat mlhovky RS, ktere maji predfacelift konektory. Proto jsem se ptal, jestli ty konektory na obrazku pujdou na predfacelift mlhovky/RS mlhovky. Z tve odpovedi jdem vyrozumel, ze na obrazku u cisla, ktere jsem zvyraznil jsou predfacelift konektory, ktere pasuji na RS mlhovky ok? Upraveno Leden 17, 200718 r od Jeff
Březen 1, 200718 r Kde sehnat konektory k mlhovkám RS,popřípadě jestli existuje redukce konektor facelift-Rs???
Březen 1, 200718 r Nejlépe vrakoviště a uštípnout z nějaké staré kabeláže,nebo koupit tady v bazaru za 350 kabeláž a vzít je z ní.V salůnu chtěli 300 za jeden.
Březen 1, 200718 r RS svorkovnice mlhovek je shodná se starým modelem, číslo svorkovnice je 1J0973722, cena 200,- za kus ve škodovce..
Červenec 12, 200718 r Mal som na svojej Fabii hranate hmlovky pred faceliftom, nedavno som menil predny naraznik (facelift) a chcem tam dat okruhle hmlovky. Bude to problem? Su tam rovnake konektory?
Červenec 12, 200718 r Autor Konektory na kulate mlhovky po faceliftu jsou jine. Mam je. Predelaval jsem predni naraznik z Faceliftu na RS (konektory jako predfacelift) a zbyly mne konektory na facelift mlhovky.
Září 17, 201411 r Chtěl bych se zeptat jestli je možné nainstalovat mlhovky RS do předfacelift nárazníku? Asi se tam bude muset něco upravovat, ale spíš by mne zajímalo co a jak moc je to náročné. Ty RS mlhovky se mi líbí víc, ale zase kvůli tomu nechci kupovat nový nárazník. Už teď musím nahradit mlhovky, protože už jsou hodně zašlé a cena těch kulatých je lepší a to nemluvím o tom, že jsou podle netu totožné s felicií a ty bych měl zadarmo. Upraveno Září 17, 201411 r od Plojhy
Duben 21, 20169 r Nemate nekdo prosim odkaz na kabelovy svazek pro mlhovky na Fabku 1.4 16V 55kW? Prosim, prosim Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.