Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,  po instalaci tažného zařízení na Octavii 3 2018 mi  Front Assist hlásí chybu, ze je špatně nakódovaná jednotka, snímač automatické regulace vzdálenosti C110300 špatně nastavený, neuměl by mi někdo poradit ?

Auto má pouze front assist, park. senzory p+z, žádné jiné vymoženosti.

Díky za odpovědˇ.

IMG_2366.jpg

IMG_2367.jpg

Nevím jak to je ve VCDS, ale u OBD dáš aktivovat položku: Control module for towing sensor. 

Obrázek WhatsApp, 2023-06-14 v 20.01.38.jpg

Upraveno od martikk

• Autor

To jsem už udělal, zmizla chyba o špatně nakódované jednotce, ale zůstala statická chyba na jednotce 13 "Snímač automatické regulace vzdálenosti-špatně nastavený", ale do zapojení ŘJ přívěsu bylo všechno OK.

Tak to nevím. Já u dodělávaných tažných vždy aktivoval tuto položku a chyba radaru zmizela. Nevím odkud jsi, ale mohli by poradit a nebo do kódovat tady. Pošlu odkaz do zprávy.

• Autor

Někdo okolí Brna?

• 3 měsíce později...

Zdravím. Tomi Bar, povedlo se problém vyřešit? Mám teď stejný problém. Po dodělání tažného mi Front Asisst také hlásí chybu. 

• Autor
před 41 minutami, Dario V napsal:

Zdravím. Tomi Bar, povedlo se problém vyřešit? Mám teď stejný problém. Po dodělání tažného mi Front Asisst také hlásí chybu. 

Po nakodovani vsech jednotek mi zustala u Front Asisst  hlaska “spatna poloha cidla”, bylo nutne udelat znovu statickou kalibraci radaru. Ted budu delat znovu octavii s radarem, pokud nastaveni radaru zase padne, to se ta montaz moc nevyplati. Nevi nekdo z odborniku, neni na to nejaka finta ?

@Tomi Bar příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.