Publikováno Červen 14, 20232 r Zdravím, po instalaci tažného zařízení na Octavii 3 2018 mi Front Assist hlásí chybu, ze je špatně nakódovaná jednotka, snímač automatické regulace vzdálenosti C110300 špatně nastavený, neuměl by mi někdo poradit ? Auto má pouze front assist, park. senzory p+z, žádné jiné vymoženosti. Díky za odpovědˇ.
Červen 14, 20232 r Nevím jak to je ve VCDS, ale u OBD dáš aktivovat položku: Control module for towing sensor. Upraveno Červen 14, 20232 r od martikk
Červen 14, 20232 r Autor To jsem už udělal, zmizla chyba o špatně nakódované jednotce, ale zůstala statická chyba na jednotce 13 "Snímač automatické regulace vzdálenosti-špatně nastavený", ale do zapojení ŘJ přívěsu bylo všechno OK.
Červen 14, 20232 r Tak to nevím. Já u dodělávaných tažných vždy aktivoval tuto položku a chyba radaru zmizela. Nevím odkud jsi, ale mohli by poradit a nebo do kódovat tady. Pošlu odkaz do zprávy.
Září 27, 20231 r Zdravím. Tomi Bar, povedlo se problém vyřešit? Mám teď stejný problém. Po dodělání tažného mi Front Asisst také hlásí chybu.
Září 27, 20231 r Autor před 41 minutami, Dario V napsal: Zdravím. Tomi Bar, povedlo se problém vyřešit? Mám teď stejný problém. Po dodělání tažného mi Front Asisst také hlásí chybu. Po nakodovani vsech jednotek mi zustala u Front Asisst hlaska “spatna poloha cidla”, bylo nutne udelat znovu statickou kalibraci radaru. Ted budu delat znovu octavii s radarem, pokud nastaveni radaru zase padne, to se ta montaz moc nevyplati. Nevi nekdo z odborniku, neni na to nejaka finta ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.