Lukášje Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Zdravím, mám dotaz ohledně "nového auta". Před cirka 2 měsíci jsem koupil III ovci z bazaru. Najeto pouze 47tisic, model 2018, 1,4 TSI. Až po koupi co jsem vyjel z města jsem si všiml že při cca 100km/h a 2200 otáčkách dělá auto divné zvuky. Jedná se o takové hučení v pravidelných intevalech. Připodobnil bych ten zvuk k jízdě po panelech nebo jak kdybych najel a zase sjel z bílé čáry. Dunění zní při záběru ale i když dám nohu z plynu. Když zrychlím nebo naopak zpomalím tak zvuk ustane. Někdy tyto zvuky slyším i při cca 50-60km/h u stejných otáček. Nevíte někdo čím by to mohlo být a zda to má smysl řešit? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raul Neviemus Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Ahoj, povedlo se ti přijít na příčinu/řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března @Raul Neviemus byl tu naposledy loni v listopadu 2023, takže ti asi neodpoví . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.