JirkaBy Vloženo 26. Červenec 2023 Vloženo 26. Červenec 2023 Vážení, mám krátce ŠKODU KODIAQ RS a na flash disku mám nahrány písničky do složek (podle kapel - co kapela, to jiná složka). Při přehrávání písniček z flash disku v autě se mi ale písničky přehrávají náhodně jak samy chtějí a vůbec ne podle nahraných alb. Nevíte prosím někdo jak nad tím vyzrát?? Moc děkuji za případné odpovědi. Citovat
jakoubek_ Vloženo 27. Červenec 2023 Vloženo 27. Červenec 2023 Ahoj, přiznám, že mne na novém Columbusovi v novém autě přehrávání dle složky také nějak nešlo, jsem zvyklý z kompu jet dle složek, žádné playlisty nevyužívám. Asi po 2 min různého přepínání se mi povedlo vlézt do menu, kde nebyla alba, interpreti ani nic podobného, jen adresáře, vlezl jsem do požadovaného, vybral první song, dal přehrávání, vyskočil tlačítkem MENU a jede to. Od té doby jsem na to nesahal, bere to postupně obsah adresáře. Ve starém Kodiaqu máme tohle ovládání jednodušší. Asi to je o zvyku, ale nějak nemám chuť to zkoumat. A jestli máš digitální kokpit, počkej, jak si zahledáš reset počítadla při tankování, zlaté tlačítko na normální přístrojovce. On ten posun bohužel není jen kupředu. J. 1 Citovat
absorb Vloženo 31. Červenec 2023 Vloženo 31. Červenec 2023 dole cudlik vyber (myslim, ze se to jmenuje vyber, je to druhy cudlik zleva v dolni rade). Objevi se obrazovka, kde budete v playlistech - musite v hornim levem rohu prepnout ve stromove strukture az uplne na zakladni volbu (tu nejvic vlevo) a ta vam da na vyber playlisty, dalsi veci a jedna z tech dalsich bude ta Vase flashka, kdyz ji rozkliknete, tak uz se pohybujete normalne v adresarich. Abyste si to martyrium usetril, pomuze trosku projit komplet slozky a soubory s playlisty z ni vymazat. popsal jsem to jak trubka, protoze tapu v pameti a nemam ted auto u sebe, tak snad to jde pochopit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.