Přejít na obsah

Přehrávání písniček z flash disku


Doporučené příspěvky

Vážení,

mám krátce ŠKODU KODIAQ RS a na flash disku mám nahrány písničky do složek (podle kapel - co kapela, to jiná složka). Při přehrávání písniček z flash disku v autě se mi ale písničky přehrávají náhodně jak samy chtějí a vůbec ne podle nahraných alb. Nevíte prosím někdo jak nad tím vyzrát??

Moc děkuji za případné odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

přiznám, že mne na novém Columbusovi v novém autě přehrávání dle složky také nějak nešlo, jsem zvyklý z kompu jet dle složek, žádné playlisty nevyužívám. Asi po 2 min různého přepínání se mi povedlo vlézt do menu, kde nebyla alba, interpreti ani nic podobného, jen adresáře, vlezl jsem do požadovaného, vybral první song, dal přehrávání, vyskočil tlačítkem MENU a jede to. Od té doby jsem na to nesahal, bere to postupně obsah adresáře. Ve starém Kodiaqu máme tohle ovládání jednodušší. Asi to je o zvyku, ale nějak nemám chuť to zkoumat. A jestli máš digitální kokpit, počkej, jak si zahledáš reset počítadla při tankování, zlaté tlačítko na normální přístrojovce. On ten posun bohužel není jen kupředu. J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dole cudlik vyber (myslim, ze se to jmenuje vyber, je to druhy cudlik zleva v dolni rade). Objevi se obrazovka, kde budete v playlistech - musite v hornim levem rohu prepnout ve stromove strukture az uplne na zakladni volbu (tu nejvic vlevo) a ta vam da na vyber playlisty, dalsi veci a jedna z tech dalsich bude ta Vase flashka, kdyz ji rozkliknete, tak uz se pohybujete normalne v adresarich. Abyste si to martyrium usetril, pomuze trosku projit komplet slozky a soubory s playlisty z ni vymazat.

 

popsal jsem to jak trubka, protoze tapu v pameti a nemam ted auto u sebe, tak snad to jde pochopit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...