Spidmax Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 Ahojte, rád by som sa spýtal skúsenejších - v utorok sa mi podarilo trafiť srnku v 90tke - rozbila mi predné mriežky v nárazníku, vytrhla všetky kryty motora a čo je najhoršie bol zlomená chladičová stena aj s ohnutím chladičov ( vďaka bohu nemá to vplyv na funkčnosť auta ) Chcel som sa vás opýtať, čo je nutné urobiť pri výmene chladičovej steny nakoľko to drží celý predok auta. - Je nutná kalibrácia svetiel, radaru, či akýchkoľvek asistentov? Toto je tá otázka čo ma zaujíma, nakoľko mi to nemá kto spraviť tak sa toho extrémne obávam a radšej sa tomu následne vyvarím nejakou opravou na " kolene " a zlepím to nejak dokopy. Ďakujem moc, číslo dielu o ktorom hovorím je 3V0 805 588D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Minimalne svetla, cidlo front assistu. Copak na Slovensku nejsou servisy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.