Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, pred týždňom pri rozjazde keď som mal zaradenú jednotku a púšťal spojku tak v celom spektre otáčok na prvom prevodom stupni niečo rapotalo pod podvozkom, najlepšie to prirovnať ako keby som mal pod autom hrable a ťahal ich so sebou. V priloženom videu bol stav pred týždňom, teraz (bolo mi povedané, že to ide z prevodovky) po výmene prevodovky (repasovanej) to robí iba keď sa rozbieham s viac vytočeným volantom doprava, aj to občas hlavne na rozbitej ceste. Budem vďačný za názory a pomoc.

OCTAVIA 3 1.6 TDI CLHA 77kw, manuál 5st. MWW

• Autor

Dodatok: začalo to robiť asi hodinu možno aj skôr, po tom, ako som s ľavým kolesom vbehol z obrubníka do kaluže vody v ktorej bol obrovský výtlk. Najprv som myslel, že mám nejakú haluz zo stromu v podbehu.

• 3 týdny později...
V 8. 8. 2023 na 20:54, adam312 napsal:

Zdravím, pred týždňom pri rozjazde keď som mal zaradenú jednotku a púšťal spojku tak v celom spektre otáčok na prvom prevodom stupni niečo rapotalo pod podvozkom, najlepšie to prirovnať ako keby som mal pod autom hrable a ťahal ich so sebou. V priloženom videu bol stav pred týždňom, teraz (bolo mi povedané, že to ide z prevodovky) po výmene prevodovky (repasovanej) to robí iba keď sa rozbieham s viac vytočeným volantom doprava, aj to občas hlavne na rozbitej ceste. Budem vďačný za názory a pomoc.

OCTAVIA 3 1.6 TDI CLHA 77kw, manuál 5st. MWW

Zdravim,je to taketo?mne robi toto pri zaradenej rychlosti

• Autor

áno niečo takého, a po pár dňoch mám zase problém, kúpil som repasovanú prevodovku (pravdepodobne z Poľska) a tá rapoce vždy keď zložím nohu z plynu, brzdim alebo vyradim počas jazdy na neutral...zohnal som dalšiu z anglického auta, ktoré bolo na diely tak dúfam, že to už bude v poriadku...tebe čo povedali v servise?

V 24. 8. 2023 na 17:57, štefanko21 napsal:

Zdravim,je to taketo?mne robi toto pri zaradenej rychlosti

Upraveno od adam312
Preklep

@adam312 příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz. pravidla fóra.

před 5 hodinami, adam312 napsal:

áno niečo takého, a po pár dňoch mám zase problém, kúpil som repasovanú prevodovku (pravdepodobne z Poľska) a tá rapoce vždy keď zložím nohu z plynu, brzdim alebo vyradim počas jazdy na neutral...zohnal som dalšiu z anglického auta, ktoré bolo na diely tak dúfam, že to už bude v poriadku...tebe čo povedali v servise?

Nikto nevie.....ale co pocuvam tieto octavie tak kazda 4-5 vydava presne tento zvuk....

před 1 minutou, štefanko21 napsal:

Nikto nevie.....ale co pocuvam tieto octavie tak kazda 4-5 vydava presne tento zvuk....

Jeden Chalan co mu robi to iste uz na tom tiez jazdi cca 100 tisic km a bez zmeny...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.