adam312 Vloženo 8. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2023 Zdravím, pred týždňom pri rozjazde keď som mal zaradenú jednotku a púšťal spojku tak v celom spektre otáčok na prvom prevodom stupni niečo rapotalo pod podvozkom, najlepšie to prirovnať ako keby som mal pod autom hrable a ťahal ich so sebou. V priloženom videu bol stav pred týždňom, teraz (bolo mi povedané, že to ide z prevodovky) po výmene prevodovky (repasovanej) to robí iba keď sa rozbieham s viac vytočeným volantom doprava, aj to občas hlavne na rozbitej ceste. Budem vďačný za názory a pomoc. OCTAVIA 3 1.6 TDI CLHA 77kw, manuál 5st. MWW 20230802_214134.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam312 Vloženo 8. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2023 Dodatok: začalo to robiť asi hodinu možno aj skôr, po tom, ako som s ľavým kolesom vbehol z obrubníka do kaluže vody v ktorej bol obrovský výtlk. Najprv som myslel, že mám nejakú haluz zo stromu v podbehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 24. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2023 V 8. 8. 2023 na 20:54, adam312 napsal: Zdravím, pred týždňom pri rozjazde keď som mal zaradenú jednotku a púšťal spojku tak v celom spektre otáčok na prvom prevodom stupni niečo rapotalo pod podvozkom, najlepšie to prirovnať ako keby som mal pod autom hrable a ťahal ich so sebou. V priloženom videu bol stav pred týždňom, teraz (bolo mi povedané, že to ide z prevodovky) po výmene prevodovky (repasovanej) to robí iba keď sa rozbieham s viac vytočeným volantom doprava, aj to občas hlavne na rozbitej ceste. Budem vďačný za názory a pomoc. OCTAVIA 3 1.6 TDI CLHA 77kw, manuál 5st. MWW 20230802_214134.mp4 Zdravim,je to taketo?mne robi toto pri zaradenej rychlosti 20230313_214055.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam312 Vloženo 25. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 (editace) áno niečo takého, a po pár dňoch mám zase problém, kúpil som repasovanú prevodovku (pravdepodobne z Poľska) a tá rapoce vždy keď zložím nohu z plynu, brzdim alebo vyradim počas jazdy na neutral...zohnal som dalšiu z anglického auta, ktoré bolo na diely tak dúfam, že to už bude v poriadku...tebe čo povedali v servise? V 24. 8. 2023 na 17:57, štefanko21 napsal: Zdravim,je to taketo?mne robi toto pri zaradenej rychlosti 20230313_214055.mp4 Editováno: 25. Srpen 2023, autor: adam312 Preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 @adam312 příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz. pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 25. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 před 5 hodinami, adam312 napsal: áno niečo takého, a po pár dňoch mám zase problém, kúpil som repasovanú prevodovku (pravdepodobne z Poľska) a tá rapoce vždy keď zložím nohu z plynu, brzdim alebo vyradim počas jazdy na neutral...zohnal som dalšiu z anglického auta, ktoré bolo na diely tak dúfam, že to už bude v poriadku...tebe čo povedali v servise? Nikto nevie.....ale co pocuvam tieto octavie tak kazda 4-5 vydava presne tento zvuk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 25. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 před 1 minutou, štefanko21 napsal: Nikto nevie.....ale co pocuvam tieto octavie tak kazda 4-5 vydava presne tento zvuk.... Jeden Chalan co mu robi to iste uz na tom tiez jazdi cca 100 tisic km a bez zmeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.