boban1108 Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Při 150 a výše začne něco vibrovat, jakoby uvolněný plast. Je to jen zvuk, s autem se nic neděje. Vychází to zepředu, spíše bych řekl zprava. Myslel jsem, že by to mohl být stěrač. Tak jsem zkusil při té vibraci ostříknout okno a nepřestalo to. A nedělá to úplně vždy. Asi jak auto nasaje vzduch, tedy i ze směru větru, tak se to spustí. Chci to reklamovat, ale pochybuji, že něco najdou. A určitě to nebudou testovat na 150 (to by museli jet do Německa). Tak se ptám, jestli to náhodou někdo už neměl a netuší tedy, kde je zakopaný pes. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Zdravím, Nám se stalo to samé po návštěvě servisu - špatně upevnili kryt pod motorem po výměně oleje, dělali to v MB, jeli jsme směr Liberec, do cca 160 bylo auto naprosto potichu, ve 165 klepání jako prase, dělal to kryt pod motorem. J. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 31. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Tak jsem si nechal preventivně, dobrovolně, po 18000 km vyměnit olej a při té příležitosti jsem zareklamoval tu vibraci. Technikovi jsem řekl, že chápu, že nepojedou do Německa, aby to zkoušeli při 150 a výš, ale že by to mohli prohlédnout a dotáhnout, co dotažené není. Samozřejmě mi slíbili modré z nebe. A pak jsem se nestačil divit. Auto mělo být hotové další den. Koukám na apku a vidím, že si udělali výlet 40 km. To na servis není málo. A volá mi technik, že mistr si to projel a něco tam slyší. A že potřebují auto rozebrat a jestli mi nevadí, že bude o den později. Samozřejmě mi to nevadilo. A koukám o den později nájezd dalších 33 km. A o další den později mi to vrátili. Tak jsem to samozřejmě vyzkoušel až do 180 a vibrace fakt zmizla! Technik mi řekl, že byl uvolněný výfuk. To bych tedy já osobně podle zvuku nepoznal ani náhodou. A oni to zjevně zkoušeli na dálnici v okolí servisu. No jestli je někdo vyfotil, tak dopis stejně přijde mně 😄. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.