Polli Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 (editace) Kde sehnat ramecek kolem radici paky u Superb 3, popripade cislo dilu. Ja odobne mam cerny lesk, ktery je dost poslrabany a nevim co s tim, napadlo me jej vymenit. Na skoda-dily je ten samy neco kolem 1500,- kc. Chtel bych ale jiny dekor, nevite kde sehnat? Treba z faceliftu. Editováno: 18. Srpen 2023, autor: Polli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 Jakýkoliv autorizák najde v Etce všechny varianty a objedná. Ta cena 1500,- za kus bude obdobná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 22. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 JJ děkuji. Náhodou nemohl by to tady někdo z té etky vypsat?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Ch Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Já jsem si ho v Passatu B8 polepil karbonovou folii i s rameckem kolem radia. Vypadalo to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna https://a.aliexpress.com/_Ez2UtFn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 12. Ledna Autor Sdílet Vloženo 12. Ledna Na tu folii na aliku jsem koukal, je dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Ch Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Krásně ji nahrejes fénem a nahneš jak na pinďoura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.