nojmis Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 co se tyka sw do rezervy meli jsme moznost srovnat bedny a vestavenou podlahu ve felde a O1. i s merenim db a odborniky na soutezi emma. pokud dobre udelate odhlucneni a uzavreeni ozvucnice jako rezervy. pak neni problem. 95% lidi to zvukove prijde naprosto stejny. proste i v rezerve to hraje bombasticky a pak se clovek dostava k te uzitne hodnote kufru a v tu chvilku je klasicka konstrukce bedny totalne prevalcoavna. ja rikam jedno: bednu do kufru dokaze zbouchat kazdy za jedno odpoledne, ale dat dohromady takovouhle vestavbu do kufru to uz je pro gurmany. a efektivita i zvukovy projev jasne vyhrava. pri vyberu sw je objem v dnesni dobe opravdu na ne tak dulezitym meritkem. na trhu je mraky sw s uspusobenim pro zastaveni do mensi ozvucnice a na vykon to rozhodne nema tak veliky dopad. a pro ozvuceni se pochopitelne v tomto pripade bavime o SQ a zde i vykon kolem 400W rms je myslim az az. hlavne jde o prednes v celem spektru, coz focal zvladne na jednicku. romane mohl bych te poprosit o nejake podrobnosti ohledne instalace? zajima me par veci ktere bych rad probral. jestli te muzu poprosit na ree.tom@seznam.cz Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 urcite bych zesilovace helix nehazel mezi kdejakou cinu. myslim ze nekterym chybi prehled. nicmene tento problem je videl uz nekolikrat. u vyskovych repro je to znat nejdriv. problemem by pradepodobne mohlo byt ruseni na napajecich nebo signalnich kabelech. jsou urcite zasady jak tahat kabelaz po aute. prodavaji se i odrusovace ktere se zapojuji do cesty signalovych kabelu k zesilovacum. zkus vysledovat kdy se to projevi, a zda-li nema nejakou navaznost, spusteny motor nebo jina elektronika v aute http://www.prodej-autohifi.cz/autoradia/pr...ower-enf-90.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 je to tak 5 let zpátky, co jsem stavěl muziku a už tenkrát měly moje LRx ochranu. jinak jasně, bednu zbouchá každej trouba, v rezervě ti zůstane užitná hmotnost, osobně bych radši zmenšil kufr a nechal si rezervu která je podle mě dost důležitá a nebo zdvojil dno kufru, ale to už zase zmenšuješ objem kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Závada je odstraněná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Závada je odstraněná! Byl to vadný zesilovač a ted to hraje jako víno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Závada je odstraněná! Byl to vadný zesilovač a ted to hraje jako víno! Nechce někdo origo repráky z Octávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Nechce někdo origo repráky z Octávky? SoundSystem, nebo jen základních šest?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Nechce někdo origo repráky z Octávky? SoundSystem, nebo jen základních šest?? Měl jsem origo 6 repráku ale včera jsem je prodal.Je mi líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Díky díky! Rezervu tam mám ale jen tu hubenou pneumatiku(dojezdové kolo)Škodovka ho nedělá z nepochopitelných důvodu a tak jsem to musel objednávat přes VW. Škoda, z pochopitelných důvodů dojezdové kolo dodává, akorát ho z nepochopitelných důvodů nejspíš nebyls schopnej sehnat... Rezervní kolo neplnohodnotné je dokonce položka v konfigurátoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Fakt?Já když se po to sháněl tak mi bylo řečeno že to Škodovka nedodává ale vyřešil jsem to dojezdovym kolem z koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Fakt?Já když se po to sháněl tak mi bylo řečeno že to Škodovka nedodává ale vyřešil jsem to dojezdovym kolem z koncernu. tak to jsou trubky... http://cc.skoda-auto.com/cze/cc_4_equipmen...sIdentifier=SI0 sekce KOLA Rezervní kolo neplnohodnotné... 0,- při objednání kol HELIOS nebo PEGASUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Je to smutny ale musel jsem tu dojezdovku koupit ve VW cenově samozřejmě někde jinde než ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Scajo: Ty o někom víš? Základních šest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.