Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Chlapci hladal som temu ktoru uz som raz zalozil ! ohladom toho ze nemozem vybrat vypinac na svetla ale nenasiel som (nasiel som iba ten v Bazary) Skusal som vybrat ten vypinac ale neisiel vonku nemal som klucik v zapalovani tak stale mi budiky piskali mohol som tym nieco urobit ze mi piskali?? lebo sa mi odpalila parkovacka a ked som ich vymenil za povodne biele a zapla moja priatelka svetla opat bez klucika (zabudol som ho doma) nieco prasklo ako keby poistky ale neviem ci to bola poistka neviem nepozeral som uz bola vonku tma tak som to nechal tak a teraz neviem ci v aute nieco prasklo alebo ta spominana poistka alebo vonku myslim nieco v motore co teraz Prosim poradte mohlo sa nieco stat??????????? Dakujem Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) juj a nemal som to dat do temy: elektrika??? Prosim Presunte tu temu ja Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Martinoslav dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 kua to nikto neviem poradit? prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Určitě by ti někdo rád pomohl, jen kdyby věděl, jaký máš problém, z tvého příspěvku to opravdu není jasné. Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 tak chcem vedeit ci som mohol nieco odpalit proste ci sa nieco mohlo pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Takže jsi vytahoval vypínač světel a měl jsi při tom klíček v zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Takže jsi vytahoval vypínač světel a měl jsi při tom klíček v zapalování? nie nie vypinac sa mi nepodarilo vybrat ale zbadal som ze mi nesvieti parkovacka tak som vymenil parkovacky a ked som povedal priatelke nech zapne svetla nieco v aute puklo prasklo tak chcem vediet co sa mohlo nieco stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Takže jsi vytahoval vypínač světel a měl jsi při tom klíček v zapalování? nie nie vypinac sa mi nepodarilo vybrat ale zbadal som ze mi nesvieti parkovacka tak som vymenil parkovacky a ked som povedal priatelke nech zapne svetla nieco v aute puklo prasklo tak chcem vediet co sa mohlo nieco stat Si skontroluj poistky....ked si mal kluc v zapalovani .....je moznost skratu na poistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 bemo klucik som praveze v zapalovani nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A parkovačky svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 A parkovačky svítí? ano po vymene mi svietia ale odpalila sa iba lava strana (vodicova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 poistku si menil? vieš ktora to je? ak ano nesvieti stale ešte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) Chlapci hladal som temu ktoru uz som raz zalozil ! ohladom toho ze nemozem vybrat vypinac na svetla ale nenasiel som (nasiel som iba ten v Bazary) 20 vterin http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15474&hl= Taky jsem nepochopil jaky mas problem. Svetla sviti? Sterace stiraji? Klakson troubi? Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Chlapci hladal som temu ktoru uz som raz zalozil ! ohladom toho ze nemozem vybrat vypinac na svetla ale nenasiel som (nasiel som iba ten v Bazary) 20 vterin http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15474&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Tak se mu nesmějte . Poprvé se ptal 7.11, znovu to bylo 17.12, Kdo uhodne na co se zeptá 27.1.? Je to magická sedma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Chlapci hladal som temu ktoru uz som raz zalozil ! ohladom toho ze nemozem vybrat vypinac na svetla ale nenasiel som (nasiel som iba ten v Bazary) 20 vterin http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15474&hl= Taky jsem nepochopil jaky mas problem. Svetla sviti? Sterace stiraji? Klakson troubi? No tak potom som debil !!! prene toto som hladal a nenasiel som kua prid kumne a skus ci ti to najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 no kdyz neumis najit vlastni prispevky, tak asi jinej budes vysi tu ve vzduchu dalsi varovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no kdyz neumis najit vlastni prispevky, tak asi jinej budes vysi tu ve vzduchu dalsi varovani BOBIK kludne si poslus naozaj som ten prispevok nemohol najst sak vy mi neverite ale robte ako myslite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 a inac tu hladal tiez temu a nenasiel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 To jako je žaluješ na někoho jiného To už fakt máš nějakou duševní poruchu ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 (editace) To jako je žaluješ na někoho jiného To už fakt máš nějakou duševní poruchu ne!? Gil ja som len chcel ukazat ze niesom jediny ! Kua Furt to do marie pretocite na to aby som sa hadal tak sakra prestante Prosim VYMAZAT Offtopic dakujem Editováno: 20. Prosinec 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ještě více takovýchto Hujerů a nechám se odsud vymazat se všemi svými příspěvky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 dobry den potreboval bych poradit. casto se mi stava ze se zapnutymi svetly se rozsviti budiky jen trosku. pomuze vypnuti a zapnuti svetel treba napotreti. pri tehle zavade je volnobeh nizkej jako bez svetel. svetla pritom sviti normalne. dival jsem se na kabelovej svazek a vypada celkem dobre. muze tohle zpusobovat vypinac svetel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.