Publikováno Prosinec 18, 200618 r Lakoval jste někdo plasty interiéru? Palubku, sloupky, prahy? Chtěl bych béžový interiér z elegance, ale nemůžu ho sehnat. Tak mě napadlo nalakovat. Ale jak to bude vypadat, nejsem si jist. Hlavně matnou nebo lesklou, abych se přiblížil originálu? Nějaké foto?
Prosinec 18, 200618 r Lakoval jste někdo plasty interiéru? Palubku, sloupky, prahy?Chtěl bych béžový interiér z elegance, ale nemůžu ho sehnat. Tak mě napadlo nalakovat. Ale jak to bude vypadat, nejsem si jist. Hlavně matnou nebo lesklou, abych se přiblížil originálu? Nějaké foto? Radsej by som to nechal v tvojom pripade poflockovat alebo potiahnut kozou ,kozenkou.....Moc si to neviem predstavit cele lakovat....
Prosinec 18, 200618 r Autor Když jsem to viděl v sobotu u tebe, moc se mi to líbilo. Jak jsem ti říkal, s kombinací sedaček ze sportpaketu, by to byla bomba.
Prosinec 18, 200618 r Autor Spíš mi jde o to, jestli to někdo má. Horní část palubky bych chtěl nechat a spodek potáhnout kůží, to by asi nebylo dobrý. Asi to budu muset vyzkoušet sám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.