Petta Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Lakoval jste někdo plasty interiéru? Palubku, sloupky, prahy? Chtěl bych béžový interiér z elegance, ale nemůžu ho sehnat. Tak mě napadlo nalakovat. Ale jak to bude vypadat, nejsem si jist. Hlavně matnou nebo lesklou, abych se přiblížil originálu? Nějaké foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Lakoval jste někdo plasty interiéru? Palubku, sloupky, prahy?Chtěl bych béžový interiér z elegance, ale nemůžu ho sehnat. Tak mě napadlo nalakovat. Ale jak to bude vypadat, nejsem si jist. Hlavně matnou nebo lesklou, abych se přiblížil originálu? Nějaké foto? Radsej by som to nechal v tvojom pripade poflockovat alebo potiahnut kozou ,kozenkou.....Moc si to neviem predstavit cele lakovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Když jsem to viděl v sobotu u tebe, moc se mi to líbilo. Jak jsem ti říkal, s kombinací sedaček ze sportpaketu, by to byla bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Spíš mi jde o to, jestli to někdo má. Horní část palubky bych chtěl nechat a spodek potáhnout kůží, to by asi nebylo dobrý. Asi to budu muset vyzkoušet sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.