Wjencik Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 (editace) Ahoj skodovaci zaujimalo by ma ci sa uz stretol niekto s takou chybou alebo ci by mi vedel niekto poradit co by mohla byt pricina. Pri odomknuti auta na lavej strane welcome light nieje plynule. Skoda ‘19 FL ide o sporadicku chybu trvalo mi tyzden pokial som to odchytil a dokazal nahrat. dakujem za vsetky navrhy a postrehy. IMG_7529.mov IMG_7498.mov Editováno: 24. Září 2023, autor: Wjencik Video edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 Reklamace na výměnu svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wjencik Vloženo 25. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Tak to bude trosku problem kedze svetlo svieti. a nemam im to ako dokazat kedze mam iba video a je to sporadicka chyba. Skor ma zaujimalo ci to nebude nejaky kontakt alebo chyba v napati kedze to niekedy ide a niekedy nie. zaujima ma ako to postupne rozsvecovanie funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Dělalo mi to něco podobného. Vyměnil jsem světlo a zatím to funguje. Světla jsou řízená signálem PWM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.