rogerer Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) Zadni dvere poskozena folie neodbornou manipulaci,opraveno to me zajima kdo to poskodil ja to rozhodne nerozebiral ani nevim jak Odtokovy kanal vpredu vycisten Editováno: 24. Květen 2016, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Hele radiator od topeni je v palubce u rapida ? Kamaradovi u pazouta takhle prave tenkrat tekl radiator topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) v alfě sem tam tenkrát měl 2 cm vody po brutální průtrži :-D Editováno: 24. Květen 2016, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) Dnes kontrola po dlhom daždi,a všimol som si,že keď som otvoril zadné ĺavé dvere,tak to tesnenie bolo komplet mokré,nie to tesnenie na dverách,ale to ktoré je na karoserii,dole kde ho prestupujete,keď nasadate.Pravá strana o.k.Riešil niekto niečo také,diky. Editováno: 23. Říjen 2016, autor: marek44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Včera zjištěno v prostoru rezervy asi 5 cm vody. Tapecírunk na bokách kufru vypadal suchý, na podlahovým koberci levý zadek vlhký.Po nadzvednutí koberce v kufru vlhko až pod zadní sedačky.Málem mně kleplo. Vše jsem vysušil ale příčina neobjevena. Setkal se s tím někdo ? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šternberk Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli se někdo setkal u Rapidu r.v.2016 s tím že mu tam někudy zatékalo, mám totiž mokrý koberec i ten pod tím, ale kudy tam může zatékat, tak na to jsem zatím nepřišel nemá někdo nějaký zkušenosti s tímto jevem, přišel jsem na to tím že se mi rosí okna zevnitř velká vlhkost v autě jinak díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Otvoriť prednú kapotu a cez mriežky torpéda pod oknom na spolujazdcovej strane je otvor pre prívod vzduchu kúrenia a klimatizácie. Pozri sa, či tam nie je lístie, nečistoty, či otvor je čistý a má kadiaľ pod tým obdĺžnikovým otvorom odtekať voda dolu pod auto. Neviem, kedy si menil peľový filter, ale aj ten treba vybrať a pozrieť, ako vyzerá. Ja som mal to isté filter teraz mením min. 2x do roka, rosenie okien mi prestalo. Ak je tam uhlíkový filter, to uhlie nasaje vodu a potom ventilátor tlačí tú vodu a vodnú paru do kúrenia a na okná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šternberk Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 před 5 minutami, touareg3 napsal: Otvoriť prednú kapotu a cez mriežky torpéda pod oknom na spolujazdcovej strane je otvor pre prívod vzduchu kúrenia a klimatizácie. Pozri sa, či tam nie je lístie, nečistoty, či otvor je čistý a má kadiaľ pod tým obdĺžnikovým otvorom odtekať voda dolu pod auto. Neviem, kedy si menil peľový filter, ale aj ten treba vybrať a pozrieť, ako vyzerá. Ja som mal to isté filter teraz mením min. 2x do roka, rosenie okien mi prestalo. Ak je tam uhlíkový filter, to uhlie nasaje vodu a potom ventilátor tlačí tú vodu a vodnú paru do kúrenia a na okná. OK mrknu na to, pod tím torpédem listí není, ale vyčistil jsem odtokovou dírku která je trochu níž, ta byla zanesená, ted to vysuším a uvidíme co to udělá až bude zase pršet jinak dík za radu. je to 4 roky staré auto, to by mě ani nenapadlo že by se do kabyny mohla dostávat někudy voda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Citovat Menil som regulátor ventilátora pre 3 rokmi, išla dolu priehradka pred spolujazdcom, ventilátor, von filter a zospodu v aute vidíš do tej diery,kadiaľ ide vzduch, normálne tam môže tiecť voda na ventilátor a do filtra, cez filter do auta... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šternberk Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Tak filtr kabinový jsem dneska vyměnil, ale ten byl suchý, žádná vlkost, ted mám ty koberce oddělané, vysuším to a pak se uvidí jestli půjde pozna kudy tam mlže téct, a pod tím torpédem nic nebylo, jedině až někde dál v tom otvoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef44 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Zdravím začala mi voda zatekat do vnutra pri silnych dáždach zistil som to tak že mi voda kvapkala na právu nohu jak je plynovy pedal neviete kde hladat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna Vyřešili jste prosím někdo zatékání vody na levou nohu spolujezdce přes ofuk nohou u tunelu? Díky Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.