Přejít na obsah

Zachrastění motoru pouze při nastartování

LuuKe

Doporučené příspěvky

Ahoj. 

Mám dotaz a snad mi tu někdo pomůže. Mám Škoda Octavia ll po faceliftu r. 2009 1.4 TSI 90kw. Má najeto cca 170tis. km a na 145 a 165 km byly dělané rozvody. Na 145tis byly vyměněné poprvé a na 165tis se to muselo udělat znovu ale bohužel s kompletní generálkou motoru (výbrus hlavy atd.). Na těch 165 se rozvody rozskočily, takže oprava stála necelých 40tis. Po generálce motoru mám najeto lehce okolo 5tis km a při nastartovaní mi to dělá tenhle zvuk (viz. video ). Tento zvuk mi to dělá pouze při nastartování studeného motoru, když auto stálo přes noc u baráku. Nedělá to ale při každém nastartování ale třeba jen 1x za 3 dny. Dělá to cca 3 vteřiny a motor pak úplně utichne a jede tak jak má.při jízdě není motor absolutně slyšet, žádné cvakání ani rachtání a při zahřátém motoru to nikdy tenhle zvuk neudělá. Nechce se mi věřit, že by byly zase rozvody na výměnu. Další možnost prý špatnej startér nebo čerpadlo.

Budu rád za jakoukoliv radu a informaci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...