Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánove mám otázku. Vymenil som svojho OIII Scouta za Superb Scout a zaskočila ma jedná vec. V OIII som na volante mal tlačidlo na prijatie hovoru kdežto v Superbe tam mam tlačidlo VIEW. Mne to hlava neberie ale ako často si človek potrebuje meniť zobrazenie virtual cocpitu? Viem nejakým tlačidlom na volante prijať a ukončiť hovor ? V návode som to nenašiel napísané. 

Volant je trojramenný nie ten nový. 

Ďakujem. 

Také jsem řešil stejný problém - příchozí hovor, hovor se přijímá stisknutím pravého rolleru - jako když se potvrzuje výběr

Upraveno od Mira96

• 10 měsíců později...

A jak se hovor odmítá - a ukončuje?

Tak ako keď to koliesko stlačíš pri prijatí, tak ho aj ukončuješ. 

Upraveno od r_e_n_e

Tak jsem to zkoušel, a mě to nefunguje... mám SIII MR2020....nebo se to musí někde nastavit?

U mě to na MR21 to fungovalo pravým rollerem jak je zde zmíněno, teď na půjčeném MR23 to funguje taky a odzkoučeno i na MR18, funguje ikdyž je mobil spojen s CarPlay, nic sem nastavovat nikdy nemusel

Upraveno od Radek Švec

Odmítnutí hovoru by mělo být podržením pravého rolleru, ale nemám to osobně vyzkoušené - jenom převzatá informace

Když se zobrazí to okno s hovorem, tak rolerem jde rolovat přes jednotlivé volby a následně stisknutím roleru danou volbu potvrdit. Stejně to bylo i u aut s tlačítkem telefonu na volantu.

Aha, díky...vyzkouším, mám sice "starší volant" (MR2020) ale snad to bude stejné... :)

Mělo by to být stejné.

• 7 měsíců později...

zdravim, mam predlift a chcem sa spytat, ako sa ukoncuje hovor?

ked mi niekto zavola, dvihnem - hovor prebieha - absolutne nikde o tom neukazuje ziadnu informaciu (na "velkom" displeji mi bezi waze)

a mam dojem, ze tlacidlo telefonu na volante nic nerobi

• 3 týdny později...

U mě (MR2020) musí být na budíkách zobrazeno info o telefonu jinak to přijmout/ukončit myslím nejde...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.