Publikováno Prosinec 18, 200618 r Chci vyndat kat na 1.8T, jak se na to bude tvarit lambda za katem??da se nejak obejit?diky moc
Prosinec 22, 200618 r tak presne tady ten problem sem resil na audi 1,8T a jde to udelat aby ti nehlasila chybu
Prosinec 22, 200618 r melo by to jit vag komem normalne nakodovat aby to nevyzadovalo tu lambda sondu
Prosinec 22, 200618 r Autor Wag mam, nejsem snim odbornik tak pokud vis tak to trosku rozepis jak na to pres ten wag,dikes
Prosinec 22, 200618 r pockat. Lambda u 1.8T je medzi katom a motorom alebo medzi katom a koncom vyfuku. Lebo ak je medzi katom a motorom tak by nemala hlasit chybu lebo pre nu sa nic nezmeni. a podla mna by nemala byt za katom lebo by hlasila chybu aj pri pokazenom:zanesenom:upchatom kate. Ale nevyznam sa do toho tak mi to please vysvetlite Upraveno Prosinec 22, 200618 r od danone
Prosinec 23, 200618 r nektera 1,8T ma dve sondy a nektera jen jednu ja jezdil z odpojenou a makaloto normalne ta druha sonda vlastne hlasi to ze funguje kat....melo by to jit proste nakodovat vagem tak aby to nevyzadovalo tu druhou lamdasondu
Prosinec 24, 200618 r takze tam su dve sondy? je to rozdelene podla rocnikov ci ma dve alebo jednu? ja mam rv. 2000 ked dam kat do prdele tak ta druha bude hlasit chybu? a ked ju odpojim ajtak bude hlasit chybu? alebo ako to je. VAG nemam a kat. ties mat nechcem. nie ze by som nemal rad zivotne prostredie ale je to podla mna blbost ked ja si mam dusit auto kvoli emisiam a niaky buk nastartuje staru Vtriesku a zadymy pol dediny. Upraveno Prosinec 24, 200618 r od danone
Prosinec 25, 200618 r a teraz len tak vymýšľam ale neexistuje niečo čo by miesto lambdy posielalo do ŘJ motora len správne údaje??
Prosinec 26, 200618 r když budeš generovat sinusoidu o určité amplitudě a střídě závislé na otáčkácha zatížení tak to půjde
Prosinec 27, 200618 r když budeš generovat sinusoidu o určité amplitudě a střídě závislé na otáčkácha zatížení tak to půjde hneď na začiatku tri štvorslabičné slová?? je toho na mňa moc Upraveno Prosinec 27, 200618 r od krupica
Prosinec 29, 200618 r Autor mam jednu lambu pred katem a jednu za katem, pokud kat pujde ven bude teda hlasit ta druha ze kat je v haji ted jde o to ze bude svitit kontrola motoru, to snesu ale jakym zpusobem bude upravena smes a jak bude ŘJ korigovat jeho nefunkčnost, pokud to bude jen hlasit chybu tak to je ok
Prosinec 29, 200618 r myslím si že lambda bude hlásit buď bohatou směs a nebo mnoho exhalací (?) a asi sníží dávku paliva - sníží výkon je to jen moje dedukce
Prosinec 30, 200618 r Prva sonda urcuje bohatost alebo chudobnost zmesi, druha sonda informuje o stavu katalyzatora. Obist sa to asi neda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.