Fousek63 Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Dobrý den, Dneska během normální jizdy domu jsem vyřadil a jel na neutral najednou se rozsvítila kontrolku motoru, kontrolka po dojetí a vypnutí motoru (a znovu nastartování) nepřestala svítit. Po tom co jsem se koukl pod kapotu jsem zjistil že je ulomený ventil odvzdušnení víka hlavy, po vyměnění kontrolka stále svítí. (Všechno ostatní je v pořádku)Jak se zbavit kontrolky? Musim na diagnostiku vymazat chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Diagnostika =>Výpis závad => Řešení. Ten ventil s tím nebude mít nejspíš nic společného - měl jsem ho už ulomený několikrát a nikdy nic nesvítilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fousek63 Vloženo 12. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 před 6 minutami, Pawouk napsal: Diagnostika =>Výpis závad => Řešení. Ten ventil s tím nebude mít nejspíš nic společného - měl jsem ho už ulomený několikrát a nikdy nic nesvítilo. Dobře děkuji učiním tak 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.