Přejít na obsah

Opakovaně odchází všechny žhavící svíčky.

Doporučené příspěvky

Zdravím, jdu si pro radu protože už nevím jak z toho ven. Mám Fabii II 2010 1,6Tdi (66kW) CAYB a opakovaně mi tam odchází žhavící svíčky.  Je vyměněné relé žhavení (BOSCH 0 281 003 083), snímač nasávaného vzduchu (MAXGEAR 21-0339). Jde o to že žhavičky odejdou po cca měsíci i když je vyměním třeba v červnu, tak po měsíci je po nich, všechny 4 K.O.  Dával jsem tam 4,4V ať už Bosch, nebo levnější. Podle informací co jsem doslat by auto mělo žhavit pokud teplota je pod 8 stupňů, tzn. že v červnu by už nemělo žhavit vůbec, ale přesto i v červnu žhavičky odejdou. Chci ještě vyzkoušet pomocí osciloskopu změřit jaké napětí na ně jde, jelikož tam není trvalé napětí, ale jde tam PWM regulace. Pokud bude napětí 4,4V, tak už jsem opravdu v koncích. 

Přes diagnostiku jsem koukal na teplotu nasávaného vzduchu a ta sedí s reálnou teplotou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...