pasik Vloženo 21. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2023 Ahoj, nemáte s tím někdo zkušenost? Vržou při otvíránání/zavírání do první polohy, do druhé polohy při otvírání/zavírání už nevržou. Co šlo, jsem promazal WD, ale vrže to pořád. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 21. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2023 Mě taky občas vrzaji. V servisu při garančce to mázly ale vydrželo to chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 21. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2023 Zkusili jste máznout dolní plastový roh dveří, který se otírá o gumu prahu karoserie? Mažu tak jednou za 2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Namazání nepomůže.Je nutné vyměnit celý doraz dveří.Vyřešeno výměnou na záruční opravu. https://allegro.cz/nabidka/doraz-dveri-predni-seat-ateca-skoda-karoq-14261355422?utm_feed=712e6653-4749-4512-b084-b6e297fc9e0b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ>Auto>Cars>3P>PMAX&ev_campaign_id=20035717888&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhfipBhCqARIsAH9msbmTGmBEvsBjnKNhzCUO-HRn9x1zw59Zs9YnhnhAqCBIaFgUW6tpmNsaAhXTEALw_wcB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar66 Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března (editace) Potvrzuji to co zmiňuje Marhor - u mého vozidla taky vrže dolní plastový roh dveří, který se při otevírání či zavírání tře o těsnící gumu na prahu karoserie. Bohužel mazání těsnící gumy nebo plastového rohu dveří nemá dlouhou trvanlivost a je nutné pravidelně opakovat. Pro ověření zda vrzání opravdu pochází z této oblasti je dostatečné na zkoušku pouze těsnící gumu namočit vodou. Editováno: 1. Března, autor: Komar66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Tak jsem taky máznul teflonem roh dveří a je ticho. Velké dík Marhor 👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.