spirito Vloženo 22. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2023 Nevíte, kam patří tato ucpávka? Měl jsem auto na lakování zadních blatníků, v servise sundávali zadní nárazník a hrdlo palivové nádrže. Po několika dnech jsem vezl pasažéry na zadních sedačkách a našli ji volně na sedadle. Tak mě zajímá, jestli jsem schopen zjistit, že chybí, aniž bych rozdělával nárazník apod.. Kvůli snadnější případné reklamaci v servisu. Podle čísla na ni uvedené se jedná o díl 8E0 721 495 A (na webu jsem našel pod názvem průchodka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 22. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2023 Tak se mi podařilo na chvíli rozchodit endoskop (mám starší z Lidlu a na novém iOS na iPhonu se tomu už moc nechce fungovat). Je to za zadním kolem na karosérii pod nárazníkem. Na jedné straně chybí, takže to budu reklamovat v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.