makaltomas Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Zdravim, mam dotaz. Koupil jsem Superba 3 Sportline a cca po 3 mesicich provozu jsem zjistil, ze mi zateka ke spolujezdci, mam mokry koberec. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Má to střešní okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Asi tusime.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Buď, anebo ucpaný(rozpojený) odtok ze střešního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makaltomas Vloženo 25. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 před 3 hodinami, lucky.jack napsal: Má to střešní okno? Nemá střešní okno. Odtok klimatizace je v poradku a ten odtok pod oknem taky. Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Tak oddeklovat vnitřek, polívat vodou a koukat jestli bude vidět kudy teče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 (editace) makaltomas: "odtok klimatizace je v pořádku"... máš to vyzkoušený? většinou to chce zkontrolovat poté, co klima tak alespoň hodinu běží... Editováno: 26. Prosinec 2023, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července Zdravim mám presný problém zo zatekanim na spolujazdcovej strane. Čo všetko mám skontrolovať a kde nájdem všetky odtokové kanáliky. Bočné tapaciry a koberce sú úplne suché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.