Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, koupil jsem novy vuz skoda karoq 2023 a kdyz mam vyplé rádio sem tam se ozývá takové tlumené pípání jak kdyby z měkama z pravé strany u spolujezdce.vubec nemuzu vypozorovat z kama to jde a ani proc. Prijde mi to absolutne náhodilé a je to velmi otravné. Navíc na plynu cítím vybrace a kazdou nerovnost od podvozku. Máte nekdo podobnou zkušenost?? Mockrát dekuji za odpoved.

• Autor

Nevyznam se v tom diky za odpoved.

Upraveno od David1195

V čem se nevyznáš? Si snad myslíš, že máš elektrický podovzek, když se na něj ptáš v sekci "Elektrika"??? Tady to prostě nemá co pohledávat.

• 1 rok později...

Dobrý deň mám Škodu Karoq vyrobenú júni  2023 ja som ju kúpila v novembri 2024  ako predvádzacie auto najazdených mala 8400 km ,a tiež počujem pípanie , keď som to reklamovala u predajcu povedal mi že je to kvôli prekročenej rýchlosti, lebo to číta značky, no zistila som že to nie je o rýchlosti a preto  chystám sa ísť do servisu lebo ma to znervózňuje počas jazdy

No Zuzko, a co to víc popsat? Kdy to pípá? Pořád? Nesvítí při tom nějaká kontrolka nebo upozornění?

Pípanie alebo skôr pískanie trvá asi 5-6 sekúd a prestane, začne asi po 5 minútach jazdy nesvieti mi žiadna kontrolka  pri štarte,  ani žiadne upozornenie nevidím, pískanie sa opakuje popár minútach znova a znova a trvá počas jazdy, inak nepozorujem iné zmeny .Jazdím asi 100 km jednu jazdu väčšinou po diaľnici ,tak asi toľko, ďakujem

nejedná se o upozornění na teplotu? u mě pípá pokud je teplota mínus 4 a níže

Upozornění na teplotu není u -4°C, ale u +4°C.

Navíc píše, že ji to pípá 5-6 vteřin. 

Nějakou příčinu pípání mít musí. Samo od sebe si napípá.

Jinak opakované pípání při každém překročení rychlosti si myslím, že karoq 23 ještě neměl. Případně v intotainmentu vypnout tuto funkci a vyzkoušet.

jo jsem se upsal, +4, pípání při překročení rychlosti mám v karoqu rv. 201

9

Není v autě nastavená rychlost pro zimní pneumatiky aby upozorňovalo na překročení rychlosti?

To s tými pneumatikami je dosť možné, lebo som si pri dofúkaní pneumatík uložila  údaje do pamäte. Ďakujem za typ.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.