David1195 Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Dobrý den, koupil jsem novy vuz skoda karoq 2023 a kdyz mam vyplé rádio sem tam se ozývá takové tlumené pípání jak kdyby z měkama z pravé strany u spolujezdce.vubec nemuzu vypozorovat z kama to jde a ani proc. Prijde mi to absolutne náhodilé a je to velmi otravné. Navíc na plynu cítím vybrace a kazdou nerovnost od podvozku. Máte nekdo podobnou zkušenost?? Mockrát dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Podvozek řeš v odpovídající sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David1195 Vloženo 10. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 (editace) Nevyznam se v tom diky za odpoved. Editováno: 10. Listopad 2023, autor: David1195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 V čem se nevyznáš? Si snad myslíš, že máš elektrický podovzek, když se na něj ptáš v sekci "Elektrika"??? Tady to prostě nemá co pohledávat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka 1111 Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Dobrý deň mám Škodu Karoq vyrobenú júni 2023 ja som ju kúpila v novembri 2024 ako predvádzacie auto najazdených mala 8400 km ,a tiež počujem pípanie , keď som to reklamovala u predajcu povedal mi že je to kvôli prekročenej rýchlosti, lebo to číta značky, no zistila som že to nie je o rýchlosti a preto chystám sa ísť do servisu lebo ma to znervózňuje počas jazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami No Zuzko, a co to víc popsat? Kdy to pípá? Pořád? Nesvítí při tom nějaká kontrolka nebo upozornění? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka 1111 Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Pípanie alebo skôr pískanie trvá asi 5-6 sekúd a prestane, začne asi po 5 minútach jazdy nesvieti mi žiadna kontrolka pri štarte, ani žiadne upozornenie nevidím, pískanie sa opakuje popár minútach znova a znova a trvá počas jazdy, inak nepozorujem iné zmeny .Jazdím asi 100 km jednu jazdu väčšinou po diaľnici ,tak asi toľko, ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami nejedná se o upozornění na teplotu? u mě pípá pokud je teplota mínus 4 a níže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Upozornění na teplotu není u -4°C, ale u +4°C. Navíc píše, že ji to pípá 5-6 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Nějakou příčinu pípání mít musí. Samo od sebe si napípá. Jinak opakované pípání při každém překročení rychlosti si myslím, že karoq 23 ještě neměl. Případně v intotainmentu vypnout tuto funkci a vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami jo jsem se upsal, +4, pípání při překročení rychlosti mám v karoqu rv. 201 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Není v autě nastavená rychlost pro zimní pneumatiky aby upozorňovalo na překročení rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.