Publikováno Listopad 25, 20231 r Zdravím, Konečně jsem zjistil co je to (A) vedle ruční brzdy vlevo a dost se mi to líbí taková věcička, jen teda mám problém s tím, že třeba včera vše fachalo krásně po městě atd,normálně se zabrzdilo auto samo (zelená kontrolka) a po pouštění spojky a lehce plynu se krásně odbrzdilo. Dneska třeba se normálně správně zabrzdí, ale už mám problém se rozjet, ta potvora mě ne a ne pustit a musím to rychle deaktivovat, abych se rozjel. Je problém ve mě a tu brzdu to pouští třeba při nějakých konkrétních otáčkách ? nebo se mrše jednou chce a jednou ne. Díky Superb 3 05/2017 2.0 TDI 110kw 20231124_154954.mp4
Listopad 25, 20231 r Ked som este mal S3 2016, tak na to bola servisna akcia. Mohlo sa stat, ze automaticka rucka s oneskorenim alebo vobec neodbrzdila auto.
Listopad 25, 20231 r A nezabrzdil jsi to náhodou ručně? Pak to musíš odblokovat, abys ses rozjel. U mně to takhle funguje.
Listopad 25, 20231 r To by mu svietila cervena kontrolka parkovacej brzdy. Nicmene na 2016 aj na 2021 po rucnom zatiahnuti parkovacej brzdy nic rucne odblokovat nemusim. Jedine ak mam otvorene dvere vodica a chcem sa pohnut.
Listopad 25, 20231 r Autor @KarelM @detonene,je to automatická po zastavení a zmáčknutí brzdy. Auto si umí odblokovat samo případně i červenou kontrolku tzv ruční brzdu,jen u mě to právě přestali jít...s tou servisní akcí jsem to slyšel a prý by to u mě mělo být pošéfený když je to rok 2017 🤷
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.