Rocky Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Co na to říkáte? Mám červenou Oc tak by se mi tam hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 pěknýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) a airbag? myslim plne funkcny? Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 co to stojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Myslím, že airbag bude funkční. Má takovou sílu při vystřelení, že by protrhli tu kůži. Ale cena je dost velká za potažení kůži 5500,-!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 no tak to je dost peněz .. ale vypadá to hezky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Myslím, že airbag bude funkční. Má takovou sílu při vystřelení, že by protrhli tu kůži. .... A co, když ne? Má to příslušný atest? Podle mě nepostačuje, že se ten povrch protrhne, ale je téže důležité jak se protrhne a za ja dlouho a zde hrají roli milisekundy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Je to moc hezky, ale radsi budu mit funkcni pytel nez celej volant kozenej, to mi staci venec. Bezpecnost je pro me dulezitejsi. Dneska jsem treba koukal na Momo volanty, je to krasny, ale kdyz uz dat pytel pryc, tak zase sportovni sedacky a 4bodovy pasy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 ... a mozes zomriet pocitom, ze si mal dobre usity volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No k tomu středový panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No k tomu středový panel. Krasna prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Tunel super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 neměl to takto edge v eresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 neměl to takto edge v eresu? Kua máš postřeh Bady... Jj, naprosto indentický díly, včetně díry na Construct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Fakt parada!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 tak ničo tak krásne spravené som ešte asi do octy nevidel, kebyže mi niekto povie červená koža doafta?? ale toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No k tomu středový panel. Čeče nádhera. A ty švy jak jsou vydět to vypadá fakt mrdozně. Libovka pak hod foto až to bude na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 krasna prace... tohle by se mi libilo takteze...ale musel bych mit asi jeste jedno auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Je to moc hezký. Mám jeden dotaz. Jde do 98 model 99 ( už mám kapličku ) dát volent z RS? Jde mi o to, abych to jenom přehodil - aby to mělo stejný konektory. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Je to moc hezký. Mám jeden dotaz. Jde do 98 model 99 ( už mám kapličku ) dát volent z RS? Jde mi o to, abych to jenom přehodil - aby to mělo stejný konektory. Dík za odpověď jasan jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Je to moc hezký. Mám jeden dotaz. Jde do 98 model 99 ( už mám kapličku ) dát volent z RS? Jde mi o to, abych to jenom přehodil - aby to mělo stejný konektory. Dík za odpověď jde, mám 98 a volant RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 hehe BadyS byl o pár sekund rychlejší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Taky zháním RS volant. Ale nikdo ho tady nenabízí. Nemáte někdo možnost sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.