Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Myslím, že airbag bude funkční. Má takovou sílu při vystřelení, že by protrhli tu kůži. ....

A co, když ne? Má to příslušný atest? Podle mě nepostačuje, že se ten povrch protrhne, ale je téže důležité jak se protrhne a za ja dlouho a zde hrají roli milisekundy...

Vloženo

Je to moc hezky, ale radsi budu mit funkcni pytel nez celej volant kozenej, to mi staci venec. Bezpecnost je pro me dulezitejsi. Dneska jsem treba koukal na Momo volanty, je to krasny, ale kdyz uz dat pytel pryc, tak zase sportovni sedacky a 4bodovy pasy...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Je to moc hezký. Mám jeden dotaz. Jde do 98 model 99 ( už mám kapličku ) dát volent z RS? Jde mi o to, abych to jenom přehodil - aby to mělo stejný konektory. Dík za odpověď

Vloženo
Je to moc hezký. Mám jeden dotaz. Jde do 98 model 99 ( už mám kapličku ) dát volent z RS? Jde mi o to, abych to jenom přehodil - aby to mělo stejný konektory. Dík za odpověď

jasan jde ;)

pg_1719917782.jpg

Vloženo

jde, mám 98 a volant RS :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...