Petr s Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj. Kluci děkuju moc za odpověď. Pro ty, co scháněj RS volant, tak jsem našel novej i s bagem za 5500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj. Kluci děkuju moc za odpověď. Pro ty, co scháněj RS volant, tak jsem našel novej i s bagem za 5500,- Prosím tě, kde se to hledá, že bych si zašel taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 chce to trpelivost, ale uz to je zly, uz jich moc nebude..oI se nedela uz v rsu, a fabek uz moc taky nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj. Kluci děkuju moc za odpověď. Pro ty, co scháněj RS volant, tak jsem našel novej i s bagem za 5500,- Prosím tě, kde se to hledá, že bych si zašel taky... dej mi chvilku a pošlu ti odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ahoj. Kluci děkuju moc za odpověď. Pro ty, co scháněj RS volant, tak jsem našel novej i s bagem za 5500,- Prosím tě, kde se to hledá, že bych si zašel taky... dej mi chvilku a pošlu ti odkaz pošli mě taky kontakt na SZ - sháním taky jeden, eště jsem koukal - není náhodou stejný v Passatu a Golfu? Myslí si, že je .. ale kde se poptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a mě hodte odkaz na toho kdo udělá ten panel v kůži . U nás mi čalouník řekl že to nejde ( asi moc práce) jo a jestli někdo zná cenu budu rád .dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) dnes jsem zahlidnul na autohifi ... http://www.autohificlub.cz/forum/11/480919-p+rs+volant/0 .. tak jestli nekdo schanite ... 4500kč.. Editováno: 22. leden 2007, autor: Honza130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.