Publikováno Prosinec 29, 20231 r Zdravím bando, potřebuji pomoc. Už to řeším měsíc a nemůžu na nic přijít. V autorizaku bylo auto 2x na nic nepřišli, byl jsem i na STK na vytrasakach a taky nic. Na nerovnostech jen při nízkých rychlostech do 20km/h a nebo při hledání místa na parkovišti při zatáčení mi něco klepe na levé straně podvozku. Ještě jeden poznatek dělá to když je venkovní teplota minimálně plus 8 a více. Pod 8 jen občas když je kolem 0 tak vůbec. Auto má najeto 61k octavia 3 fl rs 245. Napadá někoho nějaký nápad po čem jít? Přikládám odkaz na zaznam toho zvuku . https://youtu.be/GF3vMa164OM?si=B7hddbb-wK9fehLJ
Prosinec 29, 20231 r Autor Mi to dělá v levo a hlavně v rejdu na jakoukoliv stranu. Už jsem smíření že v autoryzaku udělám celou nápravu, tohle je poslední pokud zeptat se na fóru než, zbytečně vyhodit 30k Mě ten zvuk leze na nervy.
Prosinec 30, 20231 r Autor To ne, homokyneticky kloub cvaka pravidelně tohle je úplné jiný zvuk. Navíc poloosy naprosto pevné bez vůle, manžety taky jak nové.
Duben 23, 20241 r Dělá mi to samé, z pravé strany.. dnes návštěva STK na rumplovače a nic se nenašlo. Stejné chování s teplotou pozoruju též. Na té STK to odhadují na horní uložení tlumiče. Kdybys pokročil, dej vědět pls. Nemám sice RS, ale asi to bude stejný.. O3 FL 1.4TSI. 88tis najeto.
Květen 18, 20241 r Jak si pokročil s diagnózou? Za mě gumy stabilizátoru, prý nejdou vyměnit, jen celý stabík. Upraveno Květen 18, 20241 r od dzenda7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.